Trabzonspor 4-2 Göztepe MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında Göztepe'yi 4-2 mağlup etti. Göztepe, Süper Lig’de üst üste 6. mağlubiyetini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 4-2 Göztepe MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, rakibi Göztepe’yi Nwakaeme, Abdülkadir (2) ve Djaniny’nin golleriyle 4-2 yenerek puanını 70’e çıkardı. Göztepe'nin gollerini Halil Akbunar, ve Soner Aydoğdu kaydetti.

Ahmetcan Kaplan, Göztepe karşısında 2. kez bir topu çizgiden çıkardı. Trabzonspor'da sarı kart gören Uğurcan Çakır, Rizespor maçında cezalı duruma düştü.

Kentte etkili olan yoğun kar yağışının karşılaşmayı sekteye uğratmaması için Medical Park Stadyumu’nda günler öncesinden tedbir alındı. Trabzon’da 3 gün önce başlayan kar yağışının stadın zeminini etkilememesi için alttan ısıtma çalıştırılarak zeminin kar tutması engellendi.

Trabzonspor'da cezalı Puchacz'ın yanı sıra tedavisi devam edenn Marek Hamsik kadroda yer almadı. Göztepe'de ise cezalı Atınç Nukan ile sakatlıkları bulunan Marko Mihojevic ve François Moubandje yer almadı.

Trabzonspor taraftarları, şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarını bu maçta da yalnız bırakmayarak soğuk havaya rağmen tribünlerdeki yerini aldı. Saatler öncesinden Medical Park Stadyumu’na akın eden taraftarlar, karşılaşmayı horon ve kolbastı oynayarak bekledi. Karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükenirken, satışa çıkan 40 bin 175 biletten 39 bin 961’i satıldı.

Stadyumlarda çocukları da kapsayan Covid-19 kısıtlamalarının kaldırılmasıyla maçlardan yaklaşık 2 yıldır uzak kalan çocuklar, aileleriyle birlikte tribünlerdeki yerlerini aldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla yetiştirme yurdunda kalan ve daha önce Trabzonspor’un maçına gitmemiş kırsalda yaşayan çocuklar bugün ilk kez stadyumda Trabzonspor’un maçını izledi. 'Yavru Fırtına' tribününde misafir edilen ve takımlarını destekleyen miniklerin sevinci yürekleri ısıttı.

ÖZET İZLE

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin