Trabzonspor 4-0 Sivasspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Turkcell Süper Kupa finalinde Trabzonspor, Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 4-0 Sivasspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor ile Sivasspor, Turkcell Süper Kupa finalinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

Mücadeleye etkili başlayan ve golü bulan taraf Trabzonspor oldu. Kornerden kazanılan duran topta Cornelius 37.dakikada çok şık bir vuruşla topu ağlara göndererek bordo-mavili ekibi 1-0 öne geçirdi ve ilk yarının skorunu belirledi.

Son şampiyon Trabzonspor ikinci yarıya da golle başladı. 51. dakikada Danimarkalı golcü Cornelius yine sahneye çıktı ve Sivasspor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Mücadeleki üstünlüğünü rakibine tamemen kabul ettiren Trabzonspor, 64. dakikada yeni transferi Larsen'in ceza sahası dışından attığı golle skoru 3-0'a getirmeyi başardı.

Trabzonspor 74. dakikada Kouassi'nin düşürülmesiyle penaltı kazandı. Adı birçok transfer söylentisine karışan Yunan futbolcu Bakasetas topu ağlara göndererek farkı dörde çıkaran golü kaydetti: 4-0.

90+4. dakikada Trabzonspor VAR incelemesi sonucunda bir penaltı daha kazandı. Topun başına geçen genç isim Emrehan Gedikli penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol çıkmadı ve son şampiyon Trabzonspor sezona kupayla başladı.

İlk 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Dorukhan, Hugo, Eren, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Trezeguet, Cornelius

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat Paluli, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Hakan Arslan, Ulvestad, Erdoğan Yeşilyurt, Gradel, Yatabare

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin