Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yı 3-1 yenerek liderlik koltuğuna yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, bu galibiyetle puanını 21 yaparak liderliği Fenerbahçe'den aldı. Sarı lacivertliler ise 19 puanla ikinci sırada kaldı. 

Fenerbahçe, 3. dakikada Diego Rossi'nin golüyle deplasmanda öne geçti. Kim Min Jae, 23. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

25. dakikada Bakasetas, frikikten attığı gol ile skoru eşitledi. Altay Bayındır topu çizgi üzerinde kontrol edemedi.

Trabzonspor'da sakatlanan Nwakaeme, 43. dakikada yerini Yusuf Sarı'ya bıraktı.

Bordo mavili ekip, VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. 87. dakikada Bakasetas penaltıyı gole çevirerek takımını öne geçirdi. 

90’ncı dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında Abdülkadir Ömür’ün pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cornelius’un vuruşunda Altay meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Penaltı noktası üzerinde Yusuf önünde kalan meşin yuvarlağı yeniden kaleye gönderdi, Altay’ın müdahalesi yeterli olmadı ve top ağlara gitti. Karşıklaşma 3-1 sona erdi.

Nwakaeme ve Peres devam edemedi

Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme, karşılaşmanın 40’ncı dakikasında kasık bölgesinde ağrı hissedince kenar yönetimine devam edemeyeceğini iletti. Bir süre daha oyunda kalan Nwakaeme, 43’üncü dakikada oyundan çıkarak yerini Yusuf Sarı’ya bıraktı. İkinci yarının başlarında ise sağ ayağında ağrı hisseden sağ bek oyuncusu Bruno Peres 49’uncu dakikada kendisini yere bıraktı. Maça devam edemeyen Peres’in yerine Dorukhan 51’inci dakikada Dorukhan oyuna dahil oldu.

MAÇ ÖZETİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin