Trabzonspor 2-2 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Abdülkadir Ömür'ün ıslıklanması maça damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 2-2 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. 10 puana yükselen Trabzonspor bu sonuçla ligde ilk puan kaybını yaşarken, 8 puana çıkan Galatasaray ise 4 maç sonunda iki karşılaşmada puan kaybetti.

20’nci dakikada Edgar’ın Uğurcan’a geri pasında araya giren Emre Kılınç’ın penaltı noktasının solundan kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu: 0-1.

33’üncü dakikada Kerem’in şutunda açıyı daraltan Uğurcan’dan dönen topu Halil İbrahim penaltı noktasındaki Emre’ye aktardı. Boş kaleye onun vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-2.

41’inci dakikada Hamsik’in sol kanattan ceza sahasına ortasında Bakasetas’ın kafa ile indirdiği altıpasın hemen gerisindeki Cornelius’un önünde kaldı, onun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-2.

61’inci dakikada ceza sahası solunda Hamsik rakibinden sıyrıldıktan sonra topu penaltı noktası üzerindeki Nwakeme’ye çıkardı, onun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skora eşitlik geldi; 2-2.

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ

Galatasaray’ın 33’üncü dakikada attığı golün ardından kale arkası tribününden sahaya giren bir taraftar Abdülkadir Ömür'e bir şeyler söyledikten sonra güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak hemen dışarıya çıkartıldı.

TRONDSEN 16 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Trabzonspor’da 37’nci dakikada İsmail’in yerine oyuna dahil olan Trondsen, 53’üncü dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Norveçli futbolcunun yerine oyuna yeni transferlerden Denswil dahil olurken, Hollandalı oyuncu da bordo-mavili forma ile ilk maçına çıkmış oldu.

Trabzonsporlu taraftarların oyundan çıkarken protesto ettiği Abdülkadir Ömür, yedek kulübesinde gözyaşlarına boğuldu. Taylan Antalyalı ve bazı Galatasaraylı futbolcular Abdülkadir'in yanına gelerek oyuncuyu teselli etti.

Maç özetini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin