Trabzonspor 2-1 Rizespor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'de lider Trabzonspor, 11. haftanın açılış maçında sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 2-1 Rizespor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, puanını 27'ye yükselterek 9. haftada Fenerbahçe'den aldığı liderliği namağlup sürdürdü. Çaykur Rizespor ise 4 puanla son sırada kaldı.

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Göztepe ile oynanan maçta forma giyemeyen ve hafta içerisinde kısmi olarak çalışmalara katılan Bakasetas ve Nwakaeme; maçın 21 kişilik kadrosunda yedekler arasında yer aldı. Bordo-mavililerde Cornelius da maça yedek kulübesinde başladı.

Trabzonspor taraftarları da maça yoğun ilgi gösterdi. Daha önce birleşme kararı alan taraftar grupları maçı Doğu tribününde birlikte izledi. Tribünlerdeki taraftarlara ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı dağıtıldı. Taraftarlar maç öncesinde ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Abdullah Avcı yönetiminde son mağlubiyetini geçen sezonun 29. haftasında  Alanyaspor'a sahasında 3-1'lik skorla alan Trabzonspor, yenilmezliğini sürdürdü.

Bordo-mavililer, ligde son 23 maçta 12 galibiyet, 11 beraberlik aldı. Trabzonspor'da sarı kart gören Edgar, cezalı duruma düştü. Bu futbolcu, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçında görev yapamayacak.

Bordo-mavili takımda maçın 12. dakikasında sakatlanan Gervinho da sedye ile oyun alanını terk etti.

ÖZETİ BU SAYFADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin