Trabzonspor 2-1 Konyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Nwakaeme ve Edin Visca performanslarıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 2-1 Konyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Edin Visca getirdi. Böylece bordo mavili ekip, en yakın rakibi Konyaspor'la puan farkını 12'ye çıkardı. Maçın sonunda Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, hakeme sözleri nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Trabzonspor’da kadro dışı kalan Hüseyin Türkmen bugünkü karşılaşmanın kadrosunda da yer almadı. Türkmen, ligde oynanan Galatasaray ve Kasımpaşa maçında da forma giyememişti.

Misafir ekip Konyaspor’da sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz olan Sokol Cikalleshi bugünkü karşılaşmada yedek kulübesine alınırken Karagümrük karşılaşmasını tamamlayamayan Ahmet Hassan bugünkü zorlu karşılaşmada ilk 11’de yer aldı.

Stadyumda kalp krizi geçiren taraftar, kurtarılamadı

Trabzonspor'da karşılaşmayı stadyumda izleyen taraftar Eyüp Yusuf (45), fenalık geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen taraftar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Medical Park Stadyumunda oynanan maçta Trabzonspor, Edin Visca’nın attığı 2 golle İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın heyecanına dayanamayan Eyüp Yusuf (45) takımının ilk golünden sonra maraton tribününde fenalık geçirdi. Stadyumdaki sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan taraftar, hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen evli ve 3 çocuk babası Eyüp Yusuf burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trabzonspor Kulübü vefat eden taraftar için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda,"Başımız sağ olsun. İ.H Konyaspor maçı esnasında tribünde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan taraftarımız Eyüp Yusuf’un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Taraftarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

ÖZET İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin