Tosuncuk soruşturmasında Tuğba Özerk hakkında karar

Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında emniyete 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını, sahibi olduğu şirket üzerinden akladığı iddiasıyla ihbar yapıldı. Savcılık soruşturma başlattı. Tuğba Özerk, ihbarı yapanın 7 yıldır peşinde olan saplantılı kişi olduğunu belirtti. Dosya, Özerk'in suçu işlediğine dair bir tespit olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararıyla kapandı.

Google Haberlere Abone ol
Tosuncuk soruşturmasında Tuğba Özerk hakkında karar

Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bir ihbar geldi. İhbarda Tuğba Özerk'in ‘Çiftlik Bank’ isimli oyun sitesi ile binlerce vatandaşı dolandıran ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın paraların sahibi olduğu şirket üzerinden akladığı öne sürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

MASAK olayla ilgili inceleme başlattı. Tuğba Özerk’in şirketinde şüpheli hareketleriyle alakalı bir rapor düzenlendi. Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Savcılık, MASAK raporu ardından Tuğba Özerk hakkında ‘Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama Suçu’ kapsamında soruşturma başlattı.

'7 YILDIR BENİ GÖLGE GİBİ TAKİP EDİYOR'

Tuğba Özerk, “O ihbarı yapan kişi, 7 yıldır beni gölge gibi takip ediyor, psikolojik şiddet uyguluyor. Hakkımda asılsız iddialarda bulunuyor. Bu saplantılı, iftiracı kişi yüzünden korku içindeyim” açıklamasında bulundu.

TAKİPSİZLİK VERİLDİ

Soruşturma kapsamında savcılık Tuğba Özerk'in şüpheli para transferleri gerçekleştirmiş olabileceği yönünde hazırlanan MASAK raporunda yer alan şahısları inceledi. Yapılan kontrollerde para transfer edilen şahısların ‘Çiftlik Bank’ konulu soruşturmada bulunmadıkları anlaşıldı.

Tuğba Özerk hakkında ‘Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama' suçu yönünden başka bir soruşturma olmadığı ve üzerine atılı suçu işlediğine dair bir delil ve tespit olmadığı gerekçesiyle Özerk hakkında takipsizlik kararı verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin