Tostu ikiye bölen kafe karşılığında para istedi. Fişi gören müşteri şoka girdi. Kafedeki tost kesme ücreti sosyal medyanın diline düştü

İtalya'da yaşanan olayda kız arkadaşıyla bir kafeye giden müşteri garsondan tostunu ikiye böldürmek istedi. Tostunu ikiye bölünmüş halde teslim alan müşteri, hesabı istedi fişle karşılaşınca şoke oldu. Gördüğü ücreti ve açıklamasını sosyal medyada paylaştı.

Tostu ikiye bölen kafe karşılığında para istedi. Fişi gören müşteri şoka girdi. Kafedeki tost kesme ücreti sosyal medyanın diline düştü

İtalya’da bir kafe, öğle yemeğini kız arkadaşıyla paylaşmak isteyen bir müşteriden ‘tostu ikiye bölmek için’ ek ücret aldı.

Ödediği hesapta 2 Euro ‘diviso da meta’ ücreti gören turist şaşkına döndü. Bu hizmetten haberi yoktu ve ödediği para için sinirlendi. 

Guardian'da yer alan habere göre, paylaşılan yemeğin faturası bir süre sonra sosyal medyada çok konuşuldu.

Yorumunda, “İki kişiydik ve masada paylaşmak için tost istedik” diye yazdı ve sordu: “İkiye bölündüğü için ödeme yapmak zorunda mıyız?”

Fişe göre, tartışmalı tost kesme ücreti bir fincan espressodan daha pahalıya mal oldu ve tostun toplam maliyetini 7,50 Euro’dan 9,50 Euro'ya yükseltti. Müşteri söz konusu tostun zaten ortadan ikiye bölünmüş olarak gelmesi gerektiğini söyleyerek duruma (sonradan) itiraz etti; üstüne üstlük tostun soğuk servis edildiğini belirtti.

Etiketler tost sandviç
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin