Toshiba'dan kullanıcılarına müjde!

Toshiba Akıllı TV özellikleri Blu-ray Disc Oynatıcıyı internet bağlantılı bir medya merkezine dönüştürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Toshiba'dan kullanıcılarına müjde!

Evrensel Disk Oynatıcı ve Medya Streaming özelliklerini birleştiriyor. Yeni eklenen Akıllı TV özellikleri Blu-ray Disc Oynatıcıyı internet bağlantılı bir medya merkezine dönüştürüyor



 

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.ş, Tüketicilerin internet üzerinden streaming ile seyredilen edya içeriklerini büyük televizyon ekranında izlemek için Akıllı TV özellikli 2013 2D ve 3D Blu-ray Disc Oynatıcılarını duyurdu. Toshiba,bu yeni cihazlarla optik disk oynatıcı özellikleri ve internet üzerinden eğlenceye güvenli erişimi birleştirerek televizyonun internet bağlantısı olmasa bile pek çok dijital medya ihtiyacını tek bir cihazla karşılayan bir seri yaratmış oldu.



BDX5400KE,BDX4400KE, BDX3400SE ve BDX2400KE serilerinin bu şık ve kompakt tasarımlı modelleri Toshiba’nın yeni ve bütünleşik ürün tasarımı ile siyah ve kumlu gümüşversiyonlarda üretildi.



MEVCUT TELEVİZYON ÖZELLİKLERİNİ GENİŞLETİYOR



Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri TürkiyeDistribütörü TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada, “Yeni Blu-ray Disc" oynatıcı serisi ile Toshiba olarak tüketicinin tercihlerini ne kadar ciddiye aldığımızı bir kez daha kanıtlıyoruz. Bugüne kadar tüketiciler medya streaming veya internet TV erişimi istediklerinde Akıllı TV edinmeleri gerekiyordu. Toshiba’nın yeni Blu-ray Disc Oynatıcıları sayesinde, Akıllı TV özelliğini en çok kullanılan çevre birimlerinden birine getiriyor, böylece mevcut televizyonların dayeteneklerini genişletmiş oluyoruz.” dedi.



Yeni Blu-ray Disc oynatıcı dâhili Wi-Fi ya da Wi-Fi ready seçenekleriyle sunuluyor. İnternete bağlı bir medya merkezi olarak bu cihazlar YouTube Leanback gibi popüler streaming hizmetlerine, Acetrax gibi önde gelen video satın alma hizmetlerine ve fotoğraf albümlerini paylaşmak için Picasa gibi Bulut-tabanlı araçlara hızlı erişim sağlıyorlar. Daha da fazlası yeni modeller, yerel ağ özelliklerine ve pek çok online hizmete erişim sağlayan yeni Blu-ray içerik portalını içeriyor. 


Etiketler toshiba wi-fi youtube
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin