Tolunay Kafkas'tan, Okan Buruk'a Yusuf Demir tepkisi

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'da yabancı statüsünde oynayan Yusuf Demir ile ilgili Okan Buruk'un söylemlerine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Tolunay Kafkas'tan, Okan Buruk'a Yusuf Demir tepkisi

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir'in yabancı statüsünde oynaması tartışma yarattı.

Avusturya Milli Takımı'nda forma giyen genç yetenek için Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulunmuştu. Buruk'a yanıt, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'tan geldi. 

Kafkas, "İleri giderse onun da cevabını ben veririm. Çünkü buradaki genç milli takım hocaları ve biz çok emek sarf ediyoruz ve az imkanlar ile bu işi yapmaya çalışıyoruz. Onun için doğru konuşmak, doğru bilgiler vermek lazım" dedi.

''KENDİSİNİ DAVET ETTİK ELİMİZDE YAZILAR VAR''

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Kafkas, "Yusuf ile ilgili özellikle genç milli takımlarda gerekli girişimleri, ben isim de vererek söyleyeyim; Nedim Hoca, Güngör Hocamız ilgilendik. Biz kendisini davet ettik, elimizde yazılar var. Bunu konuşurken dikkatli konuşmak lazım. Ben Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olduğum zaman Yusuf Demir, Avusturya Ümit Milli Takımı’nda forma giymişti. Bizim Yusuf Demir'i Ümit Milli Takımı’na almamız söz konusu değildi prosedür gereği. Yusuf Demir bir tercih yapması gerekiyordu A Milli Takım için. Ya bizi seçecekti ya da Avusturya Milli Takımı’nı'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin