Tolga Sarıtaş, merakla beklenen yeni projesini ve rolünü anlattı!

'Ferhat ile Şirin' efsanesinden yola çıkarak modern bir aşk masalı anlattıklarını belirten ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, role hazırlık aşamasında bir marangoz ustasıyla çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Sarıtaş, merakla beklenen yeni projesini ve rolünü anlattı!

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi 'Ferhat ile Şirin'in başrol oyuncularından Tolga Sarıtaş, yeni projesini ve rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

Başarılı oyuncu 'Ferhat ile Şirin'de babası ile marangozluk yapan, hayat enerjisi yüksek, sorunlardan çok çözümlere odaklı özel bir genç adam olan Ferhat olarak izleyici karşısına çıkacak. Projede yer alma sebeplerinin başında Ferhat karakteri, hikayenin çok güçlü olması, yönetmen ve tüm çalışma arkadaşları etkili olmuş. Sarıtaş, Ferhat’a hazırlık sürecini ise şöyle dile getiriyor:

"Ferhat’ı tanımaya ve anlamaya çalıştım. Neleri sever, nelere üzülür gibi. Yönetmenimiz Mehmet Ada ile çok verimli okuma provaları yaptık. Marangozluk içinde gerçek marangoz bir abimle çalıştık. Ağaca, tahtaya dokunmak, ondan bir şeyler yaratmak ne demektir, ne hissettirir artık biliyorum. Çok özel bir duyguymuş. Aşkla yapılan yaratıcılığa dayalı bir meslek marangozluk."

'Ferhat ile Şirin'in ölümsüz aşk hikayesinin özünden kopmadan modern bir aşk masalı olarak anlattıklarına dikkat çeken yakışıklı oyuncu, dizide izleyiciyi nelerin beklediğini ise şöyle açıkladı:

"Tabi ki temel duygumuz aşk. Aşkın her halini izleyecek seyircimiz. Masumiyeti, tutkuyu, nefrete dönüşmüş aşkı, hayatları yok eden hayatları kurtaran, hayatları yönlendiren aşkları anlatıyor Ferhat ile Şirin. Tüm karakterlerimiz hayatlarında çok farklı alanlarda mücadele ederken bir yandan da aşkla sınanıyorlar."

Kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı yılın aşk dizisi 'Ferhat ile Şirin' etkileyici hikayesi ve güçlü isimleriyle 22 Kasım Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX‘ta.

Etiketler fox tolga sarıtaş
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin