Tolga Sarıtaş Eminönü'nü kilitledi!

Söz'ün 1 sahne 7 saatte çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Sarıtaş Eminönü'nü kilitledi!

Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, dizinin Eminönü'de gerçekleştirilen çekimlerinde esnaf ve turistlerin yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı...



1 sahne 7 saatte çekildi



Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Söz’ün çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, Eminönü'nde gerçekleştirilen çekimlerde esnaf ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Eminönü'nün tarihi noktalarından biri olan Mercan Yokuşu'nda gerçekleştirilen dış çekim sahneleri, bölgedeki esnaf ve turistlerin yoğun ilgisi nedeniyle 7 saatte tamamlanabildi.



Yurt dışında da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan 'Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın sahnelerinde, esnaf ve turist hayranları adeta fotoğraf çekme yarışına girdi.



'Yalnız Kurt' diye bağırdılar



'Söz'deki performansıyla 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne aday olan Tolga Sarıtaş'a, yabancı hayranları dizideki lakabı olan 'Yalnız Kurt' (Lonely Wolf) diye bağırdılar. Dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın, dışardan gelen müdahaleler nedeniyle aynı sahneyi bir çok kez yarıda kesmek zorunda kaldı.



Tolga Sarıtaş Eminönü'nü kilitledi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin