Tolga Karel'den Aras Bulut İynemli'ye 'Çukur' göndermesi!

Sosyal medya hesabından Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'ye göndermede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Tolga Karel'den Aras Bulut İynemli'ye 'Çukur' göndermesi!

Oyunculuk kariyerini bırakarak ABD'ye yerleşen ve TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, sosyal medya hesabından Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'ye göndermede bulundu.



Yaprak Dökümü adlı dizide gösterdiği performans ile akıllara kazınan Tolga Karel, bundan birkaç yıl önce Amerika’da yaşamaya başlamış ve burada hayatını sürdürmek adına TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.



Her ne kadar artık farklı bir sektörde olsa da Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip eden Karel gündem belirleyen magazin olaylarıyla ilgili yorumlar yapmaktan geri durmuyor. Kısa bir süre önce Mehmet Akif Alakurt hakkında sert bir yorumda bulunan Karel bu defa da Çukur dizisi oyuncusu Aras Bulut İynemli’ye verdiği bir röportaj üzerinden yüklendi.



'Bu duruma sessiz kalıyor'



Dizilerdeki şiddet dozunun çok yüksek olduğunu söyleyen Karel’in paylaşımındaki ifadeler şu şekilde oldu:



"Aras'ı severim. Son dönemde genç jenerasyonda yetişen iyi isimlerden bir kardeşim. Fakat verdiği cevap ve yaptığı işi savunamamasına çok üzüldüm. Çünkü evet ne yazık ki son sonemde yapılan mafya dizileri ciddi ordanda şiddet içeriyor. Zira diziler kültürü, oluşan kültürde dizileri destekliyor. Amerika'da bile dizilerde şiddetin bir oranı varken Türk dizilerinde haftalık reyting uğruna toplumda şiddet dağ gibi büyüyor ve sektörde oyuncusu dahil bu duruma sessiz kalıyor. Üzücü."



Tolga Karel'den Aras Bulut İynemli'ye 'Çukur' göndermesi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin