Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, discovery+ ayrıcalığıyla canlı yayınla BluTV'de!

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, discovery+ ayrıcalığıyla 23 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de izlenebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, discovery+ ayrıcalığıyla canlı yayınla BluTV'de!

Yerli ve yabancı dizi, film, belgesellere, farklı programlardan, discovery+ içeriklerine kadar, izleyicilerine geniş bir yelpazede içerik sunan BluTV, şimdi de dünyanın en çok izlenen spor etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Tokyo’da gerçekleşecek 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın her anı, her spor, her madalya, sadece discovery+ aracılığıyla BluTV’de izlenebilecek.

Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarının yanı sıra sadece BluTV üyelerine özel ilave 7 yeni canlı yayın kanalıyla en kapsamlı Olimpiyat yayını BluTV’de. Dünya ile eş zamanlı olarak İngilizce yayınlanacak 7 ilave Eurosport canlı yayın kanalında raket sporları, golf, artistik sporlar, futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve dövüş sporları gibi branşlar yayınlanacak.

Eurosport 1; yüzme, atletizm, artistik jimnastik, tenis, bisiklet yayınlarıyla Eurosport 2 ise kaykay, sörf, BMX, tırmanış, 3x3 basketbol yayınlarıyla birbirinden eğlenceli karşılaşmaları evlere taşıyacak.

Toplam 33 ana spor dalında, çok çeşitli branşlarda gerçekleşecek heyecan verici spor müsabakaları canlı olarak platformun üyeleriyle buluşacak. Dünyanın dört bir yanından 11 bin sporcunun kıyasıya mücadele vereceği, soluksuz izlenecek performanslara sahne olacak Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları, 17 gün boyunca izleyenlere seyir keyfi yüksek dakikalar sunacak. Türkiye’nin şu ana kadar 18 branşta 108 sporcu ile kota hakkı kazandığı Tokyo 2020 Olimpiyatları, discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de sporseverlerle buluşacak.

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, 23 Temmuz’dan itibaren discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin