Toksinleri anında söküp atıyor! Tığ gibi incelmek için bunu mutlaka yapın: Detoks suyu içerek kilo verilir mi?

Kilo vermek veya ideal kilomuzu korumak için yediklerimizin yanında vücudu dinlendirmek de oldukça önemli. Detoks suları vücudumuzda biriken ödem ve toksinleri kısa sürede atmamıza yardımcı olan en önemli faktörlerden biri. Kilo vermek ve yağ yakmak isteyen birçok kişinin sık sık tercih ettiği detoks suları gerçekten işe yarıyor mu? Detoks suyu içerek kilo verilir mi?

Google Haberlere Abone ol
Toksinleri anında söküp atıyor! Tığ gibi incelmek için bunu mutlaka yapın: Detoks suyu içerek kilo verilir mi?

Hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen herkes çeşitli yöntemleri araştırıyor. Kilo vermek için beslenme düzenine mutlaka dikkat edilmesi gerekiyor.

Bunun yanı sıra doğal detoks suları ile diyet sürecinizi hızlandırıp kilo verebilirsiniz. İşte zayıflama etkili detoks tariflerinden bazıları...

DETOKS SUYU İÇEREK KİLO VERİLİR Mİ?

Detoks suyu, vücutta biriken toksinleri atmayı kolaylaştırdığı kadar hızlı bir şekilde yağ yakmayı da kolaylaştırır. Detoks suları özellikle dengesiz beslenme, stres, çevre koşulları ve yağlı yiyecekler tüketilmesi sonucunda vücutta biriken toksin maddeleri vücuttan atmaya yardımcı olur.

Metabolizmayı hızlandıran detoks suları sindirim sisteminin düzenli çalışmasına da etki ediyor. Müthiş yakıcı özelliği sayesinde zayıflamanıza yardımcı olan detoks suları vücutta biriken ödemi de atıyor.

Toksinleri anında söküp atıyor! Tığ gibi incelmek için bunu mutlaka yapın: Detoks suyu içerek kilo verilir mi?

GREYFURT DETOKSU

Greyfurt meyvesi, zayıflamaya ve yağ yakmaya yardımcı meyvelerdendir. Greyfurt detoks suyu yemekten önce tüketilirse zayıflamaya daha fazla yardımcı olur.

Greyfurt detoksu yapılışı;

Yarım greyfurt.

Yarım salatalık veya küçük salatalık.

Yarım limon.

Bir adet limon.

2 litre su.

  • Greyfurtun yarısı kesilir ve dilimlenerek sürahinin içerisine atılır.
  • Ardından dilimlenen salatalıklarda sürahinin içine atılır.
  • 2 litre su üzerine eklenir.
  • Limonun suyu tüm malzemelerin içine sıkılır.
  • Buzdolabından beklettikten sonra gün içerisinde tüketilir.

Toksinleri anında söküp atıyor! Tığ gibi incelmek için bunu mutlaka yapın: Detoks suyu içerek kilo verilir mi? - Resim : 2

SALATALIK DETOKSU

Salatalık kilo vermek isteyen herkes tarafından çok sık tüketilir. Salatalık metabolizmayı çok hızlı çalıştırarak sindirim sistemini düzenler. Salatalık detoksu ile kısa sürede kilo verebilirsiniz.

Salatalık detoksu yapılışı;

1 litre su.

5-10 yaprak taze nane.

1 adet limon.

1 adet salatalık.

  • Tüm malzemeler bir sürahinin içerisinde karıştırılır.
  • Salatalık detoksu buzdolabında gece boyunca bekletilir.
  • Kahvaltı yapmadan önce aç karnına içilir.

Toksinleri anında söküp atıyor! Tığ gibi incelmek için bunu mutlaka yapın: Detoks suyu içerek kilo verilir mi? - Resim : 3

MAYDANOZ DETOKSU

Maydanoz detoks suyunun kısa süre içerisinde daha etkili olması için limon suyu eklenir. Maydanoz detoksu kahvaltı yapmadan 30 dakika önce tüketilmelidir. 15 gün boyunca aralıksız maydanoz suyu tükettikten sonra 1 hafta ara verilmesi gerekir.

Maydanoz detoksu yapılışı;

1 demet maydanoz.

2 yemek kaşığı limon suyu.

Yarım su bardağı su.

  • Bir kabın içerisine maydanoz sapları, limon suyu ve yarım bardak su eklenir.
  • Tüm malzemeler blender yardımıyla birkaç dakika kadar karıştırılır.
  • Gün içerisinde tüketilir.

Toksinleri anında söküp atıyor! Tığ gibi incelmek için bunu mutlaka yapın: Detoks suyu içerek kilo verilir mi? - Resim : 4

DETOKS SUYUNUN ZARARLARI NELERDİR?

Aşırı tüketilen detoks suları zehirleyici olabilir. Detoks suları ile bağırsak temizleme yapılabilir. Gereksiz düzeyde yapılan bağırsak temizleme detoksu, zaman içerisinde halsizliğe, su kaybına, kabızlık veya ishale, bağırsak tıkanmalarına hatta bağırsak delinmelerine neden olabilir.

Detoks sularını tüketirken aşırıya kaçmamak gerekir. Eğer bir sağlık probleminiz, kronik rahatsızlığınız ya da düzenli olarak kullandığınız ilaçlar varsa detoks sularından yararlanmadan önce doktorunuza danışmanız gerekir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin