TOKİ para iadesi nasıl alınır. TOKİ para iadesi Halkbank ATM'den nasıl çekilir? TOKİ 500 TL iade IBAN alma yolları

TOKİ para iadesi ATM ile kolaylıkla alınabiliyor. TOKİ kuraları sona erdikten sonra 500 TL'lik iadeler 5 gün sonra hesaplara yatırılıyor. Başvuruyu iptal edenler de kurayı beklemeden başvuru ücretini geri alabiliyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl alınır? TOKİ para iadesi Halkbank ATM'den nasıl çekilir? TOKİ 500 TL iade IBAN alma yolları.

Google Haberlere Abone ol
TOKİ para iadesi nasıl alınır. TOKİ para iadesi Halkbank ATM'den nasıl çekilir? TOKİ 500 TL iade IBAN alma yolları

TOKİ para iadesi alma yolları araştırılıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ kuraları devam ediyor. TOKİ sosyal konut kuralarına katılmak için banka üzerinden yatan 500 TL bedel banka aracılığıyla geri alınabilir. Peki TOKİ para iadesi nasıl alınır? TOKİ para iadesi Halkbank ATM'den nasıl çekilir? TOKİ 500 TL iade IBAN alma yolları.

TOKİ para iadesi almak için Halkbank'ın resmi internet sitesine giriniz. 

T.C. kimlik numarası ve telefon numarasını yazın.

Altta bulunan kutudaki harfleri yazın, devam butonuna basın.

Telefonunuza gelen onay kodunu yazın.

Hesap bilgilerinizi girin ve devam butonuna tıklayın.

Ardından iade süreciniz başlayacak.

TOKİ PARA İADESİ ATM'DEN 2023 NASIL ALINIR?

TOKİ 500 TL para iadesini ATM'den kolaylıkla alabilirsiniz. Bu işlem için kart kullanmaya ihtiyacınız olmayacak. ATM'den gerekli adımları izleyerek para iadesini nakit olarak alabilirsiniz.

BAŞVURUSU REDDEDİLENLER TOKİ PARA İADESİNİ NASIL ALIR?

TOKİ sosyal konutta ve arsada başvuru şartları uymayan vatandaşların başvuruları reddedilmeye başlandı. Gelir, ikamet ve diğer şartları uymayan vatandaşların başvuruları iptal edildi ve başvurusu iptal edilenlerin 500 liralık ücretleri iade ediliyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ projelerinin kura sonuçları YouTube üzerinden canlı takip edilebildiği gibi e-Devlet üzerinden de sorgulanabiliyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI E-DEVLET

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin