TOGG'dan yeni açıklama: Sipariş edilecek araç sayısı 20 bine çıkarıldı. TOGG çekiliş tarihi değişti

TOGG'un Twitter'daki hesabından yeni bir açıklama yapıldı ve teslim edilecek araç sayısının 20 bine çıkarıldığı belirtildi. Çekiliş tarihi de bir gün ileriye alındı.

Google Haberlere Abone ol
TOGG'dan yeni açıklama: Sipariş edilecek araç sayısı 20 bine çıkarıldı. TOGG çekiliş tarihi değişti

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili TOGG'un satışa sunulacak ilk modeli olan 'T10X'in ön siparişle teslim edilecek araç sayısı 12 binden 20 bine çıkartıldı, çekiliş tarihi ise 29 Mart'a uzatıldı.

TOGG'un Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Yoğun ilginiz için teşekkür ediyor, çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkarıyoruz. http://Togg.com.tr ve Trumore uygulamasında heyecan devam ediyor. Ön sipariş için son gün 27 Mart. Çekiliş tarihi de bir gün ileri alınarak 29 Mart oldu" denildi. 

Togg'dan yapılan yazılı açıklamaya göre; Togg, 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı Haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek. Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, markanın, kullanıcılardan gelen yoğun talep üzerine çekilişle teslim edilecek T10X sayısını 8 bin artırmasına ilişkin, "Başından beri kullanıcılarımıza kulak verdik, onların isteklerini önemsedik. 2023 yılında teslim edeceğimiz akıllı cihazlarımızın da ağırlıklı olarak kullanıcılarımız tarafından satın alınmasını önemsedik. Bu amaçla 12 bin adet olarak belirlediğimiz 2023 teslimatını 8 bin adet artırarak 20 bin adete çıkardık. Bu artışla toplam üretimimiz henüz ilk yılında 28 bin adedi bulacak. Gemlik Teknoloji Kampüsü’müzün insan kaynağı, teknik altyapı ve kapasitesi, mobilite sektörü tedarik zincirini olumsuz etkileyecek beklenmeyen durumlar ortaya çıkmadığı sürece, bu rakamı üretebilecek seviyededir" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin