TOGG'da tarihler değişti. Kahramanmaraş'taki deprem sonrası ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması ertelendi. TOGG açık artırmasına nasıl katılım sağlanıyor? Trumore uygulaması nedir?

TOGG için nefesler tutulmuş ve 5 Şubat'ta saat tam 19.23'te '100. Yıl Özel Seri' TOGG Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleyecek NFT koleksiyonunun açık artırması düzenlenecekti. Ancak Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş'taki deprem sonrasında NFT açık artırması ertelendi ve TOGG'dan da açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
TOGG'da tarihler değişti. Kahramanmaraş'taki deprem sonrası ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması ertelendi. TOGG açık artırmasına nasıl katılım sağlanıyor? Trumore uygulaması nedir?

TOGG, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak üretilen "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarını dijital deneyim platformu Trumore üzerinden paylaşmıştı.  Açıklamaya göre TOGG, "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunu açık artırma yöntemiyle kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

5-15 Şubat tarihleri arasında yapılacak açık artırmada NFT satın alanlar, 2023 yılının Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında kullanıcılarına teslim edilecek "100. Yıl Özel Seri" TOGG Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı da elde edecek.

1.1 MİLYON OTURUM AÇILDI

Açık artırma için binlerce kullanıcının daha cüzdanlarını oluşturarak 2023 adet ‘100. Yıl Özel Seri’ TOGG Akıllı Cihaza sahip olmak için teklif vermesi bekleniyor. Uygulamaya şu ana dek 200 bini aşkın kişi kayıt olurken oturum sayısı ise 1.1 milyonun üzerine çıktı. 

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları AVAX dijital varlıklarıyla yine aynı alanda yer alacak “NFT Alım Platformu” üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek.  NFT açık artırması için 20 bine yakın kişi Trumore uygulaması üzerinden ‘cüzdanını’ hazırladığı açıklandı. 

TOGG'UN C-SEDAN VE C-X COUPE MODELLERİ

TOGG, ilk akıllı cihazı C-SUV'un banttan inmesinin ardından C-Sedan ve C-X Coupe modelleri için çalışmaların planlar dahilinde devam ettiğini açıkladı.

TOGG'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik." denildi.

QUALCOMM ÇÖZÜMLERİ KULLANILACAK

Türkiye’nin küresel teknoloji markası TOGG, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C-SUV’da, Snapdragon Dijital Kokpit Platformları'nı kullanacak.

TOGG, C-SUV'un bilgi ve eğlence sistemini Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile güçlendirecek. Akıllı cihaz, gelişmiş grafik ve araç içi multimedya deneyimlerinin yanı sıra bilgisayar görüşü desteği, yapay zekâ yetenekleri, entegre ve sürekli uyarlanabilir kokpit sistemi sayesinde kullanıcılarına daha konforlu, bağlantılı ve kesintisiz bir sürüş deneyimi sağlayacak.

TOGG’un teknolojisi, C-SUV’u çevre ile iletişim kurabilen, çözümler üreten ve bu çözümleri somut ürün ve hizmetler halinde kullanıcıya sunan akıllı bir cihaza dönüştürüyor. C-SUV’u bağlantılı olmanın bir adım ötesine taşıyan bu teknoloji, akıllı ev cihazları ve akıllı şehirlerdeki diğer tüm IoT cihazlarıyla entegre bir şekilde çalışarak hem kullanıcıların hem yolcuların hayatını kolaylaştırıyor.

TOGG'da tarihler değişti. Kahramanmaraş'taki deprem sonrası ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması ertelendi. TOGG açık artırmasına nasıl katılım sağlanıyor? Trumore uygulaması nedir?

TOOG açık artırmanın ertelenduğunu duyurdu

Türkiye'yi deprem fırtınası vurdu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından Togg'dan hem Trumore uygulaması üzerinden hem de Twitter'dan açıklama geldi.

Türkiye çapında etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini sunan marka, "100. yıl özel seri" modelleri için yapılacak olan NFT açık artırmasının deprem sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin