TLC'den yeni program! Ne zaman başlıyor?

Televizyon tarihinin en ilham verici emlak dönüşüm programı ekrana dönüyor. Sunucu Jesse Tyler Ferguson ve ünlü konuklarının, gönüllülerin yardımı ile inşa ettikleri evleri ve dokunduğu insanların hayatları, duygusal anlar yaşatacak.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel TLC'den yeni program! Ne zaman başlıyor?

Televizyon tarihinin en ilham verici emlak dönüşüm programı ekrana dönüyor. Sunucu Jesse Tyler Ferguson ve ünlü konuklarının, gönüllülerin yardımı ile inşa ettikleri evleri ve dokunduğu insanların hayatlarını izlerken, duygusal anlar yaşanacak. Hayatımın Şansı, Pazartesi günü 21:30’da TLC’de.

Ünlü oyuncu Jesse Tyler Ferguson'un sunumuyla yayınlanacak tarihin en büyük tadilat programı Hayatımın Şansı, hayallerindeki eve kavuşmayı bekleyen ailelerin imdadına yetişiyor.

Evler, 1000 gönüllünün yardımı ile 5 günde inşa ediliyor.

Jess Tyler Ferguson’a, dönüşüm hikayelerinde Derek Hough, LeAnn Rimes Anthony Anderson, David Bromstad, Tamara Day, Tarek El Moussa ve Jasmine Roth gibi ünlü isimler konuk olacak.

Toplamda 10.000 gönüllünün, mahalle halkının, tasarımcıların ve ünlülerin güçlerini birleştirerek, hayallerindeki evlere kavuşmak isteyen insanlara yardım ettiği program Hayatımın Şansı, her Pazartesi 21:30’da TLC’de.

TLC'den yeni program! Ne zaman başlıyor?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin