TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor?

TLC yeni yılda da yeniliklerle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor?

Türkiye’nin önde gelen ulusal eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC yeni yılda da yeniliklerle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk kez kendi yerel içeriğini ekranlara taşıyacak kanal, Doctor B olarak tanınan dünyaca ünlü Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ile yepyeni bir programa imza atıyor.



TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor?



6 Mart Çarşamba günü TLC ekranlarında başlayacak 'Bu Ben Miyim?' programında Doctor B, her bölümde mağduriyet yaşamış üç hastasının estetik kaygılarını giderecek, kısa süre içerisinde muazzam bir değişim yaşamalarını sağlayacak.





İlk bölümde hipotroid sorunu yüzünden yıllarca kilo problemi yaşayan ve vücudunda ciddi sarkmalar olan Dilnoza, deforme olan vücudunun tekrar eski haline kavuşmasını istiyor.



TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor? - Resim : 2



Diğer taraftan Alihan’ın kilo problemi çocukluğuna dayanıyor. Çocukluğundan beri çok iştahlı olan Alihan, üniversiteye başlaması ile birlikte kilo verme sürecine giriyor ve yaklaşık 40 kilo veriyor. Ancak zayıflama sonrasında hem karın bölgesinde sarkma hem de jinekomasti oluşuyor. Alihan, kadın memesi gibi gözüken memelerinden kurtulmak istiyor.



TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor? - Resim : 3



Üçüncü hasta Yasemin Hanım ise daha iyi bir görünüme kavuşmak için 3 kez kalça estetiği ameliyatı oluyor fakat 3 operasyonda da birçok sorunla karşılaşıyor ve her biri başarısızlıkla sonuçlanıyor.



TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor? - Resim : 4



Bir kadın olarak yaşadığı fiziksel rahatsızlıkların yanı sıra psikolojik olarak da zor günler geçiren Yasemin Hanım daha iyi bir görünüme kavuşmak için Doctor B’nin kapısını çalıyor.



İkinci bölümde yıllarca 34 beden olan ve fiziğiyle alakalı herhangi bir sorun yaşamayan Yelda, geçirdiği sorunlu doğum sonrası karın bölgesinde oluşan şişlikten şikayetçi. Sıkıntılı bir doğum süreci geçiren ve doğumdan sonra da neredeyse 7 aylık hamile bir kadının karnını anımsatan karnından oldukça rahatsız olan Yelda, yıllardır sahip olduğu görüntüye tekrar kavuşmak istiyor.



Çocukluğundan beri kilo problemi olmayan ve daima spor yapan Aslıhan, yurt dışına çıkması ile birlikte değişen beslenme alışkanlıkları sebebi ile kilo almaya başlıyor. Bunu çok ciddi bir problem haline getiren Aslıhan, bilinçli olarak anoreksiya olmayı seçerek zayıflıyor ve yaklaşık 40 kilo veriyor. Ancak seçtiği sağlıksız yöntemler vücudunda ciddi deformasyonlara sebep oluyor ve ciddi deri sarkmaları yaşıyor.



Ozan Bey çocukluğundan beri kepçe kulaklarından muzdarip. Yıllarca alay konusu olan ve arkadaşlarıyla bile arasının bozulmasına sebep olan bu fiziksel bozukluktan bir an önce kurtulmak istiyor.



TLC'den ilk yerli program! Ne zaman başlıyor? - Resim : 5



Üçüncü bölümde burnunun üzerinde doğuştan kemik bulunmayan Nilgün Hanım, genç kızlığından beri istediği gözlüğü takamaması ve etrafında yapılan ‘düğme burun’ benzetmeleri sebebi ile 5 yıl önce burun ameliyatı olmaya karar veriyor. Kulağından kıkırdak alınarak yapılan operasyon sonrasında sıkıntıları devam ediyor. Çevresinden sürekli gelen “değişik bir yüzün var” söylemlerinden çok bunalan Nilgün hanım, operasyon sonrası burun deliklerinde orantısızlık ve burnunda yamukluk olduğu için tekrar operasyon geçirerek bu sorunlardan kurtulmak istiyor.



Diğer taraftan hayatı boyunca iri göğüslerinin sıkıntısını çeken Selda Hanım, üçüncü kızını da kucağına almasıyla beraber iyice irileşen göğüslerinden kurtulmak için operasyon geçirmeye karar veriyor. 2016 yılının Mayıs ayında geçirdiği başarısız operasyon sebebi ile büyük sıkıntılar çekiyor ve 25 gün gibi kısa bir süre içerisinde arka arkaya 4 tane operasyon geçiriyor. Tüm bunların sonucunda 7 ay boyunca iyileşmeyen açık bir yara ile gezmek zorunda kalan ve sosyal hayatı tamamen biten Selda Hanım, göğüslerindeki orantısızlığın düzeltilmesini ve yaşadığı sorunların geride kalmasını istiyor.



Küçüklüğünden beri üst bedenine göre oldukça ince olan bacakları, Sibel Hanım’ın en büyük sorunu olmuş. Çarpık ve çırpı bacakları yüzünden etek ve elbise giyemeyen, sürekli tek tip pantolonla dolaşmak zorunda kalan Sibel Hanım, vücudundaki bu orantısızlığın giderilmesini istiyor.



Bilimsel alt yapısı olan yenilikçi çalışmalarıyla Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’da bir fenomen haline gelen Op. Dr. Bülent Cihantimur, geliştirdiği tekniklerle tıp bilimine yeni yöntemler ve farklı bakış açıları kazandırmaya devam ediyor. Amacının her zaman daha fazla mutluluk olduğunun söyleyen Doctor B “Ben bu işe bir sanat olarak bakıyorum. Bilimsel bir sanat! O yüzden ortaya çıkardığım şeyi sanat eseri olarak görüyorum” diyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin