TLC'den Coronavirus belgeseli! Ne zaman yayınlanacak?

Coronavirus, 90.000 kişiye bulaştı ve 3000’den fazla insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Durdurmakta zorlanılan bu küresel felaketle ilgili bugüne kadar ortaya çıkarılan tüm bilgiler ve çarpıcı gerçekleri mercek altına alan Koronavirüs: Sessiz Katil belgeseli, TLC’de.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel TLC'den Coronavirus belgeseli! Ne zaman yayınlanacak?

Coronavirus, 90.000 kişiye bulaştı ve 3000’den fazla insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Durdurmakta zorlanılan bu küresel felaketle ilgili bugüne kadar ortaya çıkarılan tüm bilgiler ve çarpıcı gerçekleri mercek altına alan Koronavirüs: Sessiz Katil belgeseli, 6 Mart Cuma saat 20.30’da TLC’de.

Bir anda ortaya çıktı ve tüm dünyaya hızla yayılıyor. Ortaya çıkış nedeni hala gizemini koruyan ölümcül virüs COVID-19’in başlangıç noktası olan Wuhan ve çevresindeki yerleşkeler erişime kapatıldı. 60 milyondan fazla insanın dış dünyayla bağı koparılırken, dünyanın diğer ülkelerinde de Koronavirüs’ün yayılmasını engellemek için ekstrem önlemler alınıyor. Bu önlemler virüsün yayılmasını engellemekte etkili olabilecek mi? Yoksa, virüs tüm dünyayı etkisi altına alan küresel bir salgına mı dönüşecek?

Covid-19 ile ilgili merak edilenleri mercek altına alan Koronavirüs: Sessiz Katil, 6 Mart Cuma saat 20.30’da TLC’de.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin