TLC'de Nisan ayında her gece film gecesi

TLC, Nisan ayı itibarıyla filmseverlerin yeni adresi olacak. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’dan itibaren mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Nisan ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri TLC’de izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
TLC'de Nisan ayında her gece film gecesi

Tüm dünyada yankı uyandıran; Komplo Teorisi, Gerçeğe Çağrı, Yeter, Oyun Gecesi, İntikam Ateşi, Pamuk Prenses ve Avcı, Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli, Hayalet Sürücü, Esaretin Bedeli ve Bay Evet gibi gişe rekoru kıran, ödüllü filmler Nisan ayında TLC’de olacak.

Komplo Teorisi: Komplo teorisi takıntısı olan New Yorklu taksi şoförü, teorilerinden birinin gerçek olmasından sonra hedef haline gelir. Richard Donner’ın yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Mel Gibson, Julia Roberts ve Patrick Stewart yer alıyor.

Gerçeğe Çağrı: Rüyaları gerçek anılara dönüştüren Rekall şirketinde geçirdiği bir operasyonla felaketi yaşayan Douglas Quaid, gerçek kimliğini arayan bir firariye dönüşür. Len Wiseman'ın yönetmenliğinde çekilen filmin oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Kate Beckinsale ve Jessica Biel dikkat çekiyor.

Oyun Gecesi: Max ve Annie'nin çiftler için oyun gecesi, Max'in ağabeyinin gizemli cinayet partisi yüzünden tuhaf bir hâl alır. Sürprizlerle dolu oyun gecesinde hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

İntikam Ateşi: Gizli görevdeki bir narkotik ajanı, öldürülen karısının intikamını almaya yemin eder ve infaz emrini veren gizemli yeni uyuşturucu baronunun peşine düşer. Başrollerde; Vin Diesel, Larenz Tate ve Timothy Olyphant yer alıyor.

Pamuk Prenses ve Avcı: Kraliçe Ravenna, Pamuk Prenses'i öldürmesi için bir avcı olan Eric'i ormana gönderir. Avcı onu öldürmek yerine onun koruyucusu ve akıl hocasına dönüşür. Rupert Sanders’ın yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Kristen Stewart, Chris Hemsworth ve Charlize Theron bulunuyor.

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli: Özel ajan Gracie Hunt, büronun yeni ünlü yüzü ve ağırbaşlı yeni ortağı olarak geri döner. Ancak Gracie'nin arkadaşları kaçırıldığında, onu hiçbir şey harekete geçmekten alıkoyamaz! Komedi, polisiye ve aksiyon dolu filmin başrollerinde Sandra Bullock, Regina King ve Enrique Murciano yer alıyor.

Hayalet Sürücü: Gösteri sürücüsü olan Johnny Blaze, kandırılarak ruhunu satmaya ikna edilince korkunç bir Hayalet Sürücü'ye dönüşür ve kelle avcısı olarak şeytana hizmet eder. Nicolas Cage, Eva Mendes ve Wes Bentley’nin başrollerini paylaştığı film, fantastik öyküsüyle dikkat çekiyor.

Esaretin Bedeli: Haksız yere cinayet suçundan hüküm giyen Andy Dufresne, mahkûmlardan biri olan Red'le şaşırtıcı bir dostluk kurar ve hayatta kalmanın en etkili yolunun “umut” olduğunu keşfederler. 7 dalda Oscar'a aday gösterilen filmin başrollerinde; Tim Robbins, Morgan Freeman ve Bob Gunton bulunuyor.

Bay Evet: Katıldığı kişisel gelişim seminerinin ardından her şeye "evet" demeye karar veren Carl Allen'ın hayatında beklenmedik gelişmeler ve muhteşem deneyimler yaşanır. Jim Carrey, Zooey Deschanel ve Bradley Cooper ile gülmeye hazır olun.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin