TKP mitingi sonrası Orhan Aydın'a saldırı

Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından İstanbul-Kartal'da pazar günü 'Erteleme, oyalanma, azıyla yetinme!' sloganıyla miting düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde sosyalizm çağrısı yapıldı. BU mitingden sonra ise TKP üyesi olan tiyatrocu Orhan Aydın saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
TKP mitingi sonrası Orhan Aydın'a saldırı

Türkiye Komünist Partisi tarafından dün Kartal'da 'Erteleme, oyalanma, azıyla yetinme!' sloganıyla miting düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde sosyalizm çağrısı yapıldı.

Mitingde konuşma yapan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, "Biz elbirliğiyle sizden alacağımız güç ve enerjiyle Türkiye'de üçüncü bir cepheyi kuracağız. Türkiye'de yurtseverlerin, emekçilerin, laiklerin sesi daha gür çıkacak. Yalnız değiliz, yalnız yürümeyeceğiz" dedi.

Orhan Aydın'a saldırı

TKP'nin pazar günü gerçekleşen büyük Kartal mitinginin ardından parti üyesi olan tiyatrocu Orhan Aydın saldırıya uğradı. Bir kafede otururken saldırıya uğrayan Aydın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 TKP'nin resmi hesabından yapılan açıklamada konuyla ilgili şunlar söylendi:

"Miting günü Kartal’da üyemiz Orhan Aydın’a bir kafede yapılan kalleşçe saldırının hesabını soracağız. Yoldaşımızın sağlık durumu iyi ve konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı. Gericilere asla boyun eğmeyeceğiz!"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin