Tiyatroculardan depremzede çocuklar için kampanya: Oyuncaklar çocuklara, siz koltuklara, biz sahneye

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından Türkiye'de resmen yardım seferberliği başladı. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken Tiyatro Ak'la Kara elini çocuklara uzattı. Tiyatro, “Oyuncaklar Çocuklara, Siz Koltuklara, Biz Sahneye…” kampanyasıyla Mart ayı boyunca seyircilerin oyuna gelirken yanında getirdiği oyuncakları toplayarak depremzede çocuklara ulaştıracak

Google Haberlere Abone ol
Tiyatroculardan depremzede çocuklar için kampanya: Oyuncaklar çocuklara, siz koltuklara, biz sahneye

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve herkesi derinden etkileyen depremin yaraları devam ediyor. Baştan beri desteklerini hiç durdurmayan Tiyatro Ak’la Kara şimdi de elini çocuklara uzatıyor. Tiyatro, “Oyuncaklar Çocuklara, Siz Koltuklara, Biz Sahneye…” kampanyasıyla Mart ayı boyunca seyircilerin oyuna gelirken yanında getirdiği oyuncakları toplayarak depremzede çocuklara ulaştıracak.

Çocuklara destek vermek isteyen izleyiciler yazmak isterlerse notlarıyla birlikte getirdikleri oyuncakları oturdukları koltuklara bırakabilir. Tiyatro Ak’la Kara yöneticileri “Deprem herkes gibi bizi de çok etkiledi ama en çok da çocukları, şimdi onların yüzünü güldürme,yaralarını onarma zamanı. Bunun için elimizden ne gelirse yapacağız ve gelecek güzel günleri birlikte karşılayacağız. Yeter ki onlar üzülmesin. “ dedi.

Mart ayı oyun takvimi:

- 3 Mart Cuma 20.00 On Kişiydiler
Panora Sanat Merkezi Ankara

- 4 Mart Cumartesi 20.00 On Kişiydiler
Panora Sanat Merkezi Ankara

- 5 Mart Pazar 18.00 On Kişiydiler
Panora Sanat Merkezi Ankara

- 9 Mart Perşembe 20.00 Ted Koleji Adapazarı
15 Mart Çarşamba 20.30 Muhteşem İkili Fişekhane Ana Sahne İstanbul

- 17 Mart Cuma 20.00 Muhteşem İkili
Küçükçekmece Sefaköy Kültür Merkezi İstanbul

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin