Tiyatrocu feci kazada can verdi

Tiyatrocu Fatma Alev Tekoğul kazada öldü...

Google Haberlere Abone ol
Tiyatrocu feci kazada can verdi

Bodrum'da direksiyon hakimiyetini kaybedip, karşı şeritten gelen otomobille çarpışan otomobilin sürücüsü Fatma Alev Tekoğul hayatını kaybetti, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı. 



Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi yakınlarında Bodrum- İzmir karayolunun 23'üncü kilometresinde meydana geldi. Bodrum'dan Milas yönüne giden 34 ZP 4410 plakalı otomobilin sürücüsü CHP eski ilçe yönetim kurul üyesi ve tiyatro oyuncusu Fatma Alev Tekoğul (57) direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yolun ortasındaki tretuvara çarptı, sonra karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen Sinan Ekinci'nin (34) kullandığı 06 AB 0222 plakalı otomobil ile çarpışan aracın sürücüsü Tekoğul, olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünen otomobildeki kızı Merve Yılmaz (30) ise ağır yaralandı. Özel Bodrum Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Yılmaz'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazada yaralanan Sinan Ekinci, eşi Tuğçe Ekinci (28) ve oğlu Ali Kerem Ekinci (2) ise ambulans ile kaldırıldıkları Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazanın şokunu atlatamayan Sinan Ekinci, "Bodrum'a gidiyorduk. Birden uçarak bir aracın üzerimize geldiğini gördük. O kazadan nasıl kurtulduk bilemiyorum" dedi.



Kazada her iki otomobil de büyük hasarar görürken, yolun bir kısmı, yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapalı kaldı.



Kazanın görgü tanıklarından emlakçı Ahmet Şahin (30), "Önümde giden araç önce sağa sonra sola geçti. Ardından tretuvara çıkarak karşı tarafa sürüklendi. Çok hızlıydı, o anda karşıdan gelen otomobil ile çarpıştı. Aracın parçalandığını gördüm. Kazadan büyük şans eseri ile kurtuldum" diye konuştu. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin