Tiyatro buluşmaları, 'Bir Delinin Hatıra Defteri'yle başladı!

28. yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları, Genco Erkal’ın 'Bir Delinin Hatıra Defteri' oyunuyla başladı.

Google Haberlere Abone ol
Tiyatro buluşmaları, 'Bir Delinin Hatıra Defteri'yle başladı!

ENKA Kültür Sanat’ın daimi sanatçılarından usta oyuncu Genco Erkal, 22’inci kez konuk olduğu ENKA sahnesinde, unutulmaz bir performans sergiledi. 28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın açılış oyunu olan Bir Delinin Hatıra Defteri, ilk oynanışının 50. yılı olmasıyla da geceye özel bir anlam kattı. Erkal’ın ilk kez 27 yaşındayken sahneleyip 77 yaşında yeniden oynamaya başladığı oyunu, ENKA seyircisi dakikalarca ayakta alkışladı. “ENKA’da en çok sahne alan sanatçı” unvanının da sahibi olan Erkal, 28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nda anlamlı bir açılış gecesi yaşattı.



3 Şubat’ta Ferhan Şensoy ENKA’da



ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın bir sonraki konuğu Ferhangi Şeyler oyunu ile usta tiyatrocu Ferhan Şensoy olacak. Gündelik herhangi olayların Ferhanca bir mizah penceresinden değerlendirildiği oyunun 2016’ıncı özel performansı, seyirciyle buluşacak. Şensoy’un 7 Mart 1987'den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi, 3 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.30’da İbrahim Betil Oditoryumu’nda.



4 Şubat’ta Burak Sergen Sahnede



Buluşmalar, 4 Şubat Perşembe akşamı Burak Sergen’in Çingene Boksör oyunu ile devam edecek. Yaşadığımız asrın en güncel meselelerinden ırkçılığı, yaşanmış bir hayat hikayesi üzerinden anlatan oyun, boksör Johann Rukelie Trollmann’ın öyküsünü sahneye taşıyacak. Kerem Kuraner’in yapımcılığını üstlendiği oyun, Emrah Elçiboğa’nın yönetmenliği ile saat 20.30’da başlayacak.



28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik programı için "facebook.com/enkakultur" ve "twitter.com/enkakultur" adreslerini takip edebilir, etkinlik biletlerine Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat’tan ulaşabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin