Tivibu ve Amerikalı televizyon şirketinden işbirliği

Tivibu, Amerikalı şirket Fox Entertainment Group'la işbirliğine gitti.

Google Haberlere Abone ol
Tivibu ve Amerikalı televizyon şirketinden işbirliği

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, Amerikalı film ve televizyon şirketi Fox Entertainment Group ile yaptığı işbirliği kapsamında  yayın içeriğini genişletiyor.



TTNET açıklamasına göre, TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, Amerikalı film ve televizyon şirketi Fox Entertainment Group ile işbirliği yaptı. Söz konusu işbirliği kapsamında yayın içeriğini genişleten Tivibu, özellikle dizi severlerin favori kanalları arasında bulunan Foxlife ve Foxcrime kanallarını bundan böyle Tivibu platformu üzerinden HD kalitesi ile yayınlayacak. Bu iki kanalın yanı sıra yine Fox'un bünyesinde yer alan yemek kanalı 24Kitchen ve bebekler için açılan ilk kanal olan Baby TV, Tivibu'nun üyelerine sunduğu diğer kanallar olacak. Ayrıca, Tivibu'nun beğenilen kanallarından National Geographic ve FX de artık HD görüntü kalitesi ile izlenebilecek. 



Verilen bilgilere göre, Emmy ve Altın Küre ödüllerinde birçok ödüle layık görülen, "Glee", 5. sezonuyla Foxlife ekranlarına gelecek. Başrollerini, X-Men’de oynayan Rebecca Romijn ve Jon Tenney'nin paylaştığı yeni dizi "King & Maxwell" ise beklenen yapımlar arasında. Fox Crime'da ise eylül ayında 3. sezon bölümleriyle "Homeland" dizisi dikkati çekiyor. 



Eylül ayında 24Kitchen kanalında da dolu bir içerik, HD görüntü kalitesi ile yemek kültürü meraklılarını bekliyor. Kanal 24Kitchen'da şef Gabriele Sponza'nın sunduğu "Yemek Aşkına" programı, izleyicilere ipuçları vererek hızlı, sağlıklı, pratik yemekleri hızlı şekilde yapmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, 24Kitchen'da Maksut Aşkar, hazırladığı "Lezzet Sanatı" adlı programda geleneksel Türk yemeklerine modern dokunuşlarda bulunacak. 



Tivibu'da yayına başlayan diğer bir kanal olan Baby TV ise bebekler, küçük çocuklar ve onların ebeveynleri için, çocuk uzmanları ile birlikte oluşturulan dünyanın ilk 24 saat reklamsız kanalı olarak dikkati çekiyor. 



Tivibu platformu, televizyonlardan, bilgisayarlardan, akıllı telefonlardan ve tabletlerden TV yayını hizmeti veriyor.  AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin