Titanik, 25’inci yıl dönümünde yeniden vizyona giriyor

11 Oscar ödüllü efsane film 'Titanik', 25’inci yıl dönümünde yeniden vizyona giriyor. ‘Titanik 25. yıl’, 3D seyir keyfiyle 10 Şubat’ta tüm dünyada sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Titanik, 25’inci yıl dönümünde yeniden vizyona giriyor

Yönetmen James Cameron’ın dünya sinema tarihine damgasını vuran efsane filmi ‘Titanik’, 25’inci yıl dönümünde ‘Titanik 25. Yıl’ adıyla yeniden büyük perdede izleyicilerle buluşacak. Vizyona girdiği dönem büyük ses getiren ve popüler kültürün de önemli yapı taşına dönüşen, ‘En İyi Film’ dahil 11 dalda Oscar Ödülü sahibi film, 3D olarak seyredilebilecek.

Oscar ödüllü oyuncular Leonardo DiCaprio ile Kate Winslet’ı buluşturan, aksiyon yüklü bu destansı yapım, döneminin yapılmış en büyük hareketli nesnesi olan ve “asla batmaz” denilen görkemli gemi Titanik’te geçen aksiyon yüklü destansı bir aşkı anlatıyor.

Titanik, 25’inci yıl dönümünde yeniden vizyona giriyor

Vizyona girdiği 1997 yılında sadece Oscar ödüllerinde rekor kırmayıp aynı zamanda dünya çapında box-office şampiyonuna dönüşen film, tüm dünyada en yüksek gişe hasılatı elde eden üçüncü film unvanını korumaya devam ediyor.

Titanik, 25’inci yıl dönümünde yeniden vizyona giriyor - Resim : 2

Paramount Pictures ve 20th Century Studios imzalı, A Lightstorm Entertainment Production prodüksiyonluğundaki ‘Titanik 25. Yıl’da, DiCaprio ve Winslet’a Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber ve Bill Paxton eşlik ediyor. James Cameron’ın aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcı koltuğunda da Cameron’la birlikte Jon Landau oturuyor.

Titanik, 25’inci yıl dönümünde yeniden vizyona giriyor - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin