TIMS&B Productions, iki dizisiyle Seul'de!

Bir Zamanlar Çukurova ve Gülperi, Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde aday gösterildi.

Google Haberlere Abone ol
TIMS&B Productions, iki dizisiyle Seul'de!

Yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını ise, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, geçen sezonun en iyi dizileri arasında yer alan 'Bir Zamanlar Çukurova' ve 'Gülperi', televizyon endüstrisinin en prestijli ödüllerinden Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde en iyi drama ödülüne aday gösterildi.



TV dünyasının en iyileri arasında yer aldılar



Bu yıl 14’üncü kez dağıtılacak ve 61 ülkeden 270 yapımın başvurduğu organizasyonda en iyi drama ödülüne aday sekiz yapım arasında yer almayı başaran “Bir Zamanlar Çukurova” ve “Gülperi”, 28 Ağustos’taki ödül töreninde Türkiye’yi temsil edecek.



‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızlarından Uğur Güneş de en iyi erkek oyuncu dalında ödüle aday gösterilerek gecede Türkiye’yi temsil edecek isimler arasında yerini aldı. Güneş’in rakipleri arasında “Game of Thrones” ile şöhrete ulaşan ve ardından “Bodyguard” dizisiyle birçok ödüle aday gösterilen Richard Madden da yer alıyor.



Her iki dizi de dünyada ses getiren “Heart & Soul” ve “The Queen of Flow” gibi dizilerle yarışacaklar.

TIMS&B Productions imzalı “Bir Zamanlar Çukurova”nın merakla beklenen yeni sezon bölümleri eylül ayında ATV’de ekrana gelmeye devam edecek. “Bir Zamanlar Çukurova” bugüne kadar  15 ülkeye, “Gülperi” ise 10 ülkeye satılmış durumda.



14’üncü Seul Uluslararası Drama Ödülleri ve adaylıklarla ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin