Timsah ve Uyku Nereye Kaçar oyunları DasDas Online'da!

Pandemi önlemleri sebebiyle sahnesinde gerçekleşen tiyatro gösterimlerine ara vermek durumunda kalan; kültür sanat ve eğlencenin adresi DasDas, geçtiğimiz ay ilk kez Anadolu Efes tarafından dijitalleştirilen ‘Westend / Batının Sonu’ oyununu DasDas Online adlı çevrimiçi platform üzerinden canlı olarak seyirciyle buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Timsah ve Uyku Nereye Kaçar oyunları DasDas Online'da!

Platforma gösterilen yoğun ilginin ardından DasDas bu kez de 16 Ocak’ta Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilen ‘Timsah’ ile çocukların ilgiyle izlediği ‘Uyku Nereye Kaçar’ oyunlarını canlı olarak seyircisiyle buluşturuyor.

Kısıtlamalar dolayısıyla evlerimizde kaldığımız pandemi günlerinde DasDas, mesafeleri yok eden DasDas Online sayesinde tiyatroyu sanatseverlere ulaştırmayı sürdürüyor. Bu sayede, DasDas’ın beğeniyle takip edilen tiyatro oyunları Ocak ayında da DasDas Online’da canlı performanslar ve kayıtlardan izlenebilecek.

DasDas’ın sahnelenmeye başladığı günden bu yana beğeni toplayan çocuk oyunu ‘Uyku Nereye Kaçar’, Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilerek 16 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’da DasDas Online üzerinden çocuklarla buluşuyor. Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği oyun, ebeveynlerin ve çocukların kaçan uykularını aramaya devam ediyor. Sözlerini Baytekin’in, müziğini ise Onur Tanyeri’nin bestelediği eğlenceli melodilerin eşlik ettiği ‘Uyku Nereye Kaçar?’da çocuklar, Pelin ve Berçem’in dünyasına misafir olacak.

Aynı günün akşamında ise kadrosunda Alper Baytekin, Berkay Tulumbacı, Naz Çağla Irmak ve Özgün Aydın’ın buluştuğu Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilen ‘Timsah’ oyunu, saat 21.15’te canlı performansla DasDas Online’da olacak. İngiliz mizah yazarı Tom Basden’ın Dostoyevski’nin aynı adlı öyküsünden esinlenerek kaleme aldığı oyun, gösteri toplumunun sistemle el sıkışmayı seçen aktörlerinin yaşadıkları hesaplaşmayı gözler önüne seriyor. Beğeniyle izlenen oyunun yönetmen koltuğunda ise Mert Fırat ve Volkan Yosunlu oturuyor.

Önümüzdeki dönemde daha birçok oyun canlı yayınla DasDas Online’da!

Timsah ve Uyku Nereye Kaçar oyunları DasDas Online'da!

Timsah ve Uyku Nereye Kaçar oyunları DasDas Online'da! - Resim : 2

Etiketler Timsah DasDas
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin