Tim, Yavuz’u kurtarmak için seferber oluyor!

Söz dizisinin yeni bölüm 2'nci fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Tim, Yavuz’u kurtarmak için seferber oluyor!

Yapımını TIMS&B Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Söz dizisinin yeni bölümünde; Tim, Yavuz’u kurtarmak için seferber oluyor.



"Söz 42. bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Tolga Sarıtaş'ın kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz karakterine hayat verdiği ‘SÖZ’de; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz ve Doğukan Polat canlandırıyor.





Bir 'Özel Kuvvet Timi'nin' hikayesini konu alan Söz’ün 42. Bölümünde;



Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.



Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.



Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.



Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin