TikTok yıldızının hayalleri gerçek oluyor. Netflix filminde oynayacak

Amerikalı TikTok yıldızı Addison Rae, ilk uzun metrajlı filmini çekiyor. Sosyal medya fenomeni verdiği röportajda, "Bu filmin bir parçası olmak inanılmaz ve umarım gelecek her şey için sadece bir başlangıçtır." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
TikTok yıldızının hayalleri gerçek oluyor. Netflix filminde oynayacak

Amerikalı TikTok'er Addison Rae,1999 romantik komedisi "She's All That"in yeniden çevrimi olan "He's All That" filminde rol alacak. Netflix'de yayınlanacak olan film popüler bir sosyal medya fenomeni olan Rae'nin gerçek hayatıyla paralellik gösteriyor. 2019'dan bu yana  TikTok'ta 82 milyondan fazla takipçi kazanan ve videoları 5,4 milyardan fazla 'beğeni' toplayan Rae, bu filmle hayallerine kavuştuğunu dile getirdi.

TikTok yıldızının hayalleri gerçek oluyor. Netflix filminde oynayacak

Sosyal medya fenomeni Rae, “Hatırlayabildiğim kadarıyla, sadece eğlendirmek, insanları gülümsetmek ve ekranın önünde olmak için büyük bir tutkum vardı” dedi. "Bu filmin bir parçası olmak inanılmaz." şeklinde konuştu.

TikTok yıldızının hayalleri gerçek oluyor. Netflix filminde oynayacak - Resim : 2

Cuma günü gösterime girecek olan filmde Rae, kalp kırıklığı yaşayan Padgett adındaki bir genci canlandırıyor. Kendini kurtarmak için, sevilmeyen sınıf arkadaşını bir balo kralına dönüştürmeyi amaçlayan Padgett, ona aşık olunca bir çıkmaza girecektir.

Etiketler tiktok netflix magazin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin