THY'nin yeni reklamında oynamak istemedi

NBA yıldızı THY'nin yeni reklamında oynamayı kabul etmedi.

Google Haberlere Abone ol
THY'nin yeni reklamında oynamak istemedi

2012 yılında THY'nin reklam yüzü olan her yıl için bir reklam filmi çekmek için anlaşan için anlayan ardından Messi ile birlikte iki reklam filminde oynayan Kobe Bryant, THY’nin üçüncü kez kamera karşısına geçme teklifini geri çevirdi.



Airporthaber’de yer alan haberöre göre; Bryant reklam filmini geri çevirme gerekçesi olarak, 'Uzun sakatlık süreci geçirdim. Yeniden basketbol sahalarına dönmek istiyorum. Bunun için de basketbola ağırlık vermem gerekiyor. Yeni bir reklam filmine ayıracak vaktim yok' açıklamasını yaptı.



Basketbol oynadığı dönemde THY reklam filmlerine vakit ayırabilen Kobe’nin sahalardan uzak olduğu dönemde THY’nin teklifini reddetmesi akıllarda soru işareti yarattı.



THY’nin üçüncü reklam filmi için yeni arayışlara girdiği belirtilirken yeni filmde Messi’nin tek başına rol alabileceği kaydedildi. Kobe Bryant’ın THY ile sponsorluk anlaşması 2014 yılı sonunda sona erecek.



Bu arada Kobe Bryant’ın reklam filmi teklifini geri çevirmesinin ardında Ermeni lobisinin olduğu iddiaları da ortaya atıldı. Hatırlanacağı üzere THY Los Angeles Lakers’lı ünlü yıldıza ilk teklifi götürdüğünde Los Angeles’ta oldukça etkili olan Ermeni lobisinin ünlü yıldıza teklifi kabul etmemesi yönünde baskı uyguladığı iddia edilmişti. NBA yıldızının son kararında bu baskının etkili olmuş olabileceği de belirtildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin