THY yöneticisi Ahmet Bolat işe alımlarda torpil yapılmadığını bu sözlerle duyurdu: Benim eşimin yeğeni elendi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat işe alım süreçlerinde herhangi bir torpil yapılmadığını söyledi. Bolat, "Benim eşimin yeğeni elendi İngilizce'den" dedi.

Google Haberlere Abone ol
THY yöneticisi Ahmet Bolat işe alımlarda torpil yapılmadığını bu sözlerle duyurdu: Benim eşimin yeğeni elendi

THY kabin memuru alım süreçlerini denetleyen Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"Değerli arkadaşlar, özellikle kabin süreçlerimize giren aday arkadaşlar, bu notlarım size" başlıklı bir paylaşım yapan Bolat, şunları kaydetti:

 "Öncelikle, 'benim kitabımı okuyun', 'benim seminerime girin' ya da 'şunu yaparsanız işiniz garanti' vs yolu ile sizlerin azminizi suistimal edenlere fırsat vermeyin. Arkadaşlar, benim eşimin yeğeni elendi İngilizceden. Buradan kıstas alabilirsiniz. O kadar çok söylentiler ortada dolaşıyor ki, ben bile şaşırdım."

'Eğitim binasına resmen baskın yaptık'

Bolat, yaptığı denetimlerin ardından izlenimlerini anlatı.

Bolat "Başka neler var, neler. Kimi ergenlikte antidepresan kullanmış, e-nabıza isyan ediyor. Kimi bel fıtığını gizlemeye çalışıyor. Tüm bu kısıtlar ilanlarımızda açıkça yazıyor arkadaşlar. Yani kurallar baştan belli. Sağlıkları konusunda çok iddialı olarak itiraz eden 5-10 kişiyi yeni tahlilileriyle beraber bir kez daha tıbbi değerlendirmeye yolladım. Ama bugüne kadar olumluya dönen olmadı. Son olarak eğitime alınan adayları hem göreyim hem de eğitmenlerimize kolay gelsin demek istedim. Geçen Cuma kimseye haber vermeden yanıma kabin başkanımız Özlem Öncel’i de alarak eğitim binasına resmen 'baskın yaptık', ya da 'teftiş ettik' diyelim." ifdelerine yer verdi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin