THY biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksama yaşanıyor. Sorunun giderilmesi için çalışmalar başladı. Seferler iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), ağ altyapısındaki sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, bu aksamaların giderilmesi için ilgili birimlerin çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "İstanbul çıkışlı 19.00 - 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. " dedi.

Google Haberlere Abone ol
THY biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksama yaşanıyor. Sorunun giderilmesi için çalışmalar başladı. Seferler iptal edildi

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz." ifadelerini kullandı.

SİBER SALDIRI MI?

Yaşanan sorundan dolayı saat 22.00'ye kadar tüm İstanbul çıkışlı uçuşlar iptal edilirken, Yahya Üstün yaptığı yeni duyuruda ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Üstün, "Bilgi teknolojileri altyapısında meydana gelen sorunun hızla giderilmesi için farklı noktalardaki merkezlerimizde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bir dış müdahale konusunda henüz kesinleşmiş bir bilgiye sahip değiliz. Gelişmelerden sizleri 21.30'da yeniden bilgilendireceğiz. Seferlerimizle ilgili daha önce ilan ettiğimiz durum devam etmektedir. Bu gecikmelerden dolayı tekrar özür dileriz." bilgisini paylaştı.

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ

Öte yandan, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, havalimanında bekleyen yolcular için ücretsiz internet hizmeti başlatıldığını duyurdu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin