THY 105 seferini daha iptal etti. THY'nin hangi seferleri iptal edildi? İşte iptal edilen seferler. Meteoroloji ve AFAD’ın uyarılarının ardından THY'den sefer iptalleri

Meteoroloji, AFAD ve AKOM’dan İstanbul için peş peşe uyarı geldi. Uyarıların ardından THY, bugün ve yarın yapılması planlanan toplam 145 seferini iptal etti.  İşte bugün ve yarın iptal edilen seferler....

Google Haberlere Abone ol
THY 105 seferini daha iptal etti. THY'nin hangi seferleri iptal edildi? İşte iptal edilen seferler. Meteoroloji ve AFAD’ın uyarılarının ardından THY'den sefer iptalleri

Meteoroloji, AFAD ve AKOM’dan İstanbul için peş peşe uyarı geldi. İstanbul'da iki gün boyunca şiddetli fırtına bekleniyor. Peşe peşe uyarıların ardından  Türk Hava Yolları (THY), 18 ve 19 Kasım'da toplam 145 seferlerini iptal edildiğini duyurdu. 

THY 40 SEFERİN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "Yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca toplam 40 seferimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir" denildi. Açıklamada, yolcuların THY'nin internet sitesi üzerindeki "uçuş durumu sorgulama" bölümünden seferlerini kontrol etmeleri uyarısında bulunuldu.

THY 105 SEFERİNİ DAHA İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, olumsuz hava şartları nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı'ndan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 23 olmak üzere toplam 105 seferini iptal etti.

THY HANGİ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

THY'nin iptal edilen seferlerine Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesi üzerinden erişilebiliyor.

İŞTE THY UÇUŞ İPTALİ VE DEĞİŞİKLİĞİ SORGULAMA EKRANI

PEGASUS'TA DA İPTALLER VAR

Pegasus Hava Yolları, İstanbul'da etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 44'ü bugün, 38'i de yarın olmak üzere toplam 82 seferini iptal etti.

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komiteleri (MADKOM) kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı sefer sayısının azaltıldığını ve bu karar doğrultusunda 82 seferin iptal edildiğini duyurdu.

İç ve dış hatlarda bugün (18 Kasım) 44, yarın (19 Kasım) ise 38 olmak üzere toplam 82 sefer iptal edildiği belirtildi. İptal edilen seferler için ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isteyen yolcuların Pegasus mobil uygulaması ve internet sitesinden bu işlemleri ücretsiz yapabileceği bildirildi. 

Kaynak: A.A
Etiketler THY Pegasus Sefer
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin