Thomas Tuchel'in cevabı basın mensuplarını güldürdü: Türkçe kelime biliyorum ama bir basın toplantısında söylenemeyebilir

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın karşılaşacağı Bayern Münih'te Thomas Tuchel soruları yanıtladı. Thomas Tuchel, Icardi'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi. Tuchel'in, ''Türkçe bir kelime biliyor musunuz?'' sorusuna cevabı da gülüşmelere yol açtı.

Google Haberlere Abone ol
Thomas Tuchel'in cevabı basın mensuplarını güldürdü: Türkçe kelime biliyorum ama bir basın toplantısında söylenemeyebilir

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında yarın Galatasaray'a konuk olacak Almanya temsilcisi Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, sarı-kırmızılı ekibin kadrosu ve performansına değinerek, zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Thomas Tuchel, Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle oynamayacağını bildiğini, Arjantinli yıldızın fark oluşturabilecek bir futbolcu olduğunu dile getirdi. Tuchel, ''Son aldığım bilgilere göre Icardi sakattı. Yarın 30 veya 45 dakika oynarsa tehlikeli bir oyuncu. Muazzam fark yaratabilecek, skoru değiştirebilecek seviyede bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadelede Galatasaray'ın böyle muazzam bir oyuncuya sahip olması çok önemli'' dedi.

TUCHEL'İN CEVABI HERKESİ GÜLDÜRDÜ

''Türkçe kelime biliyor musunuz?'' sorusuna Thomas Tuchel'in verdiği cevap ise gülüşmelere yol açtı. Tuchel, ''Türkçe kelime biliyorum ama bir basın toplantısında söylenemeyebilir. Doğru bir kelime olduğunu düşünmüyorum'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin