Thiago Alcantara'nın yolu en sonunda Türkiye'ye düştü. Görüşmeler resmi olarak başladı

Nicolas Pepe ve Paul Onuachu transferleriyle ses getiren Trabzonspor, Liverpool'da forma giyen Thiago Alcantara ile görüşmelere başladı. Trabzonspor, Thiago Alcantara'nın menajeriyle ilk görüşmeyi yaparken, İspanyol yıldız da Türkiye'ye gelme fikrine sıcak baktı.

Google Haberlere Abone ol
Thiago Alcantara'nın yolu en sonunda Türkiye'ye düştü. Görüşmeler resmi olarak başladı

Abdullah Avcı'nın gelişiyle çıkış yakalayan Trabzonspor devre arası transfer döneminde Thiago Alcantara'yı takıma katmak istiyor.

Nicolas Pepe ve Paul Onuachu transferiyle Avrupa'da da ses getiren Trabzonspor şimdi de Liverpool forması giyen tecrübeli İspanyol Thiago Alcantara'nın peşine düştü.

Yaz transfer döneminde de Thiago Alcantara ile görüşen ancak olumlu sonuç alamayan Trabzonspor, Alcantara'nın Liverpool'da forma şansı bulamaması üzerine yıldız oyuncunun menajeriyle tekrar bir araya gelip görüştürme gerçekleştirdi. Thiago Alcantara'nın menajerinden olumlu yanıt alan Trabzonspor, İspanyol yıldızı da ikna aşamasına getirdi.

Kariyerinde Barcelona ve Bayern Münih gibi takımların formasını giyen Thiago Alcantara yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle Liverpool'da son iki sezonda çok fazla forma şansı bulamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin