The Kardashians yeni sezon tanıtımına o sahne damga vurdu

Reality şov programı "The Kardashians"ın yeni sezonu için yayınlanan son tanıtımına cilt kanseri şüphesiyle tümör aldıran Khloe Kardashian'ın yüzü damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
The Kardashians yeni sezon tanıtımına o sahne damga vurdu

38 yaşındaki reality şov yıldızı Khloe Kardashian, cilt kanseri olduğunu açıklayarak yüzündeki bir tümörün çıkarılması için operasyon geçirdiğini Instagram hesabından duyurmuştu.

'The Kardashians' programının tanıtım fragmanında, Khloe’in operasyondan hemen sonraki yüzü ve dikişleri ilk kez ortaya çıktı.

The Kardashians yeni sezon tanıtımına o sahne damga vurdu

Yaklaşık dört santimetrelik bir yara izine sahip olan Khloe, ameliyatı başarılı geçmesine rağmen izleyicilere “cilt kanserinin ölümcül” olduğunu hatırlattı.

Melanoma yatkınlığı olan Khloe, daha önce 19 yaşındayken de sırtındaki bir şişkinliği aldırmak için ameliyat olmuştu.

The Kardashians yeni sezon tanıtımına o sahne damga vurdu - Resim : 2

Khloe, ilk başta “sivilce kadar küçük bir şey” olduğunu düşündüğü yumrunun küçülmediğini fark edince, cilt kanseri korkusu sebebiyle doktorun yolunu tuttuğunu söyledi. Dermatologlarla görüştükten sonra yüzündeki tümör için biyopsi yaptıran Khloe, doktorların kendisine “senin yaşındaki biri için inanılmaz derecede nadir” olduğuna dikkat çektiklerini aktardı.

Sosyal medya hesabındaki takipçilerine “Lütfen bunu ciddiye alın ve yıllık kontrollerinizin yanı sıra düzenli olarak kendi kendinize muayeneler yapın” diye yazan iki çocuk annesi Kardashian, “şanslı” olduğunu ve bunu erken yakaladığı için “sonsuza dek minnettar” olduğunu da ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin