The Godfather 3 yeniden kurgulanıyor

Yapım şirketi Paramount, Francis Ford Coppola imzalı The Godfather: Part 3’üç yeniden kurgulanmış versiyonunun hazırlandığını açıkladı. İşte filmden detaylar!...

Google Haberlere Abone ol
The Godfather 3 yeniden kurgulanıyor

İsmi Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone olarak belirlenen bu yeni kurgu, aralık ayında ABD’de vizyona girecek. Daha sonra dijital ortamlarda izleyiciyle buluşacak olan film, ayrıca disk sürümüyle de izleyici karşısına çıkacak.

Filmloverss’ın Deadline’dan aktardığı habere göre, Geçen yıl Francis Ford Coppola, The Godfather’ın 50. yılına özel hazırlanan yeni basımında bir önsöz kaleme almış ve sevilen romanı sinemaya uyarlarken seriyle ilgili saklı kalmış önemli gerçekleri de ortaya çıkarmıştı.

Coppola, üçüncü filmin adı konusunda Mario Puzo ile aynı fikirde olduklarını ama ikisinin de isteklerini kabul ettirmek için gerekli güce sahip olmadığını söylemiş, serinin üçüncü filminin isminin The Godfather: Part 3 değil, The Death of Michael Corleone olmasını istediklerini açıklamıştı. Ayrıca son filmi bir üçlemenin parçası olarak değil, ilk iki filme bir tür sonsöz olarak düşündüklerini de dile getirmişti.

Coppola, The Godfather: Part III için o dönemde istediği fikirleri tam olarak uygulayamadı ancak filmin 30. yılı için The Godfather: Part 3’ün yeniden kurgulanmış versiyonunu hazırlıyor. Bu yeni kurgu, Mario Puzo’nun yönetmen Coppola ile birlikte serinin son filmi için tasarladığı hikayeye sadık kalacak.

Coppola, konuyla ilgili “Serinin sonunun bu versiyonu için yeni bir başlangıç ​​ve bitiş yarattım ve bazı sahneleri, çekimleri ve müzikleri yeniden düzenledim. Yaptığım değişiklikleri düşününce benim için bu, The Godfather ve The Godfather: Part 2’den daha uygun bir sonuç oldu ve Jim Gianopulos’a ve Paramount’a, onu tekrar yapmama izin verdikleri için teşekkürlerimi sunarım” açıklamasını yaptı.

Yeni hali merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Sofia Coppola, Joe Mantegna gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin