TGF Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı

40 cemiyet başkanının yönetimi protesto ederek katılmadığı TGF Olağanüstü Genel Kurulu sona erdi. Tek listenin girdiği seçimlerde yönetim değişmedi...

Google Haberlere Abone ol
TGF Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı

TGF bir kez daha “Atilla Sertel” dedi



Eylül ayında Ankara’da yapılan 7. Olağan Genel Kurulu’nu tamamlayan Türkiye Gazeteciler Federasyonu, 3.5 aylık bir aradan sonra Olağanüstü Genel Kurula gitti.



40 cemiyet başkanının ortak bir deklarasyon yayımlayarak katılmadığı Olağanüstü Genel Kurul’da tek listenin katıldığı seçimler sonucunda Atilla Sertel, 156 delegenin oyuyla bir kez daha başkan seçildi.



“Kaldığımız yerden devam”



Olağanüstü Genel Kurul’da konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, her şeye rağmen, birlik, beraberlik içinde olacaklarını ve basının sorunlarının çözümü noktasında mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Daha güçlü bir federasyon ve daha özgür bir basın için yürüttükleri çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, şöyle dedi:



"Bizim gücümüz Anadolu’dan geliyor. Bizim gücümüz birlikteliğimizden geliyor. Kimsenin bu birlikteliği bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz özgür iradeyi temsil ediyoruz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak basın ve ifade özgürlüğünün sağlanması noktasında yürüttüğümüz mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hangi düşünceden olursa olsun kimsenin yazdıklarından dolayı yargılanmasını, tutuklanmasını istemiyoruz. Türkiye’de tek bir tutuklu gazeteci kalmayıncaya kadar mücadele edeceğiz. Basınımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışmaya devam edeceğiz.”



TGF Yönetim Kurulu ve diğer kurullar şu isimlerden oluştu:



YÖNETİM KURULU (ASİL)



Atilla Sertel (Genel Başkan)



Yılmaz Karaca



Mehmet Ali Dim



Merih Ak



Mehmet Veysi İpek



Ramazan Demir



Veli Altınkaya



Ahmet Ünal



Sezai Matur



Recep Aydın



Lütfü Karakaş





ONUR KURULU (ASİL)



Ünal Türkeş



Ahmet Abdullahoğlu



Coşkun Özler



Muammer Başer



Necmi Pişkin





DENETLEME KURULU (ASİL)



Erol Tayhan



Ercan Taraşlı



Gökhan Erkmen



Hikmet Kurada





YÜKSEK İSTİŞARE KURULU



İbrahim Erdoğan, Halit Yılmaz, Erdoğan Kahya, Suat Deniz, Arif Arslan, Kemal Özdilek, Ahmet Küçükcicibıyık, Mehmet Işık, Özgür Özen, Ümit Kahyaoğlu, Ali Soydan,İsmail Keskin, Şahin Özer, Naci Akyazıcı






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin