TGC'den gazeteci Aydın'ın ailesine başsağlığı mesajı!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, bugün yaşamını yitiren gazeteci Birol Aydın için başsağlığı mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
TGC'den gazeteci Aydın'ın ailesine başsağlığı mesajı!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Sarı Basın Kartı sahibi Birol Aydın 29 Haziran 2015 Pazartesi günü vefat etti.



Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Birol Aydın’ın ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda; “Değerli üyemiz Birol Aydın’ı kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet veren Birol Aydın’ı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Aydın’ın ailesine  ve basın topluluğumuza  başsağlığı diliyoruz” dedi.



Gazeteci Birol Aydın, 30 Haziran 2015 Salı günü Eyüp Sultan Camisi’nde kılınacak ikindi namazının ardından Eyüp Mezarlığı’nda toprağa verilecek.



TGC'den gazeteci Aydın'ın ailesine başsağlığı mesajı!



Birol Aydın kimdir?



1970 yılında Kütahya’nın Gediz ilçesinde doğdu. Kütahya Simav Lisesi'nin ardından, 1994 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. 1994-1999 yılları arasında Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilciliği’nin haber merkezinde çalıştı. Mayıs 1999 – Eylül 2005 tarihleri arasında da Zaman Gazetesi İstanbul Haber Merkezi’nde hizmet verdi. The Green Park Hotels & Resorts Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinİ yaptı. İyi derecede Almanca, orta derecede İngilizce biliyordu. Evli ve 4 çocuk babasıydı. Kravatlı Mafya adlı yayımlanmış bir kitabı bulunuyor. Beyaz Kristal Turizm Ödülleri projesi, turizm sektöründe bir ilk olarak, “ülke tanıtımı açısından” faydalı bulunup T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca desteklendi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti,  İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Ekonomi Gazetecileri Derneği, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği üyesiydi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin