TFF'ye yapılan silahlı saldırı sonrası bu sefer de Galatasaray Adası'na silahlı saldırı düzenlendi

Galatasaray, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na ateş açıldığını duyurdu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulüp televizyonuna konuştu.

Google Haberlere Abone ol
TFF'ye yapılan silahlı saldırı sonrası bu sefer de Galatasaray Adası'na silahlı saldırı düzenlendi

Dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın olmadığının belirtilen olayda bir camın kırıldığı ifade edildi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldığı açıklandı.

''BU KİŞİLERİN BELLİ Kİ TÜRK SPORUYLA ALAKALI SIKINTILARI VAR''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbek, ''Bütün Galatasaraylılara ve spor ailesine geçmiş olsun. Bundan önce de TFF'ye yapılan bir saldırı oldu, peşinden buraya bir saldırı. Türk spor basınında yapılan bazı özensiz haberlerin, işleri nereye getirebileceği konusunda dikkat çekmek istiyorum. Lütfen dikkatli olalım. Bu kişilerin belli ki Türk sporuyla alakalı sıkıntıları var. Sorunları böyle çözmeye çalışıyorlarsa bir sonuca varamayız. Basının çok dikkatli olmasını diliyorum. Hepimize çok geçmiş olsun'' dedi.

TFF'ye yapılan silahlı saldırı sonrası bu sefer de Galatasaray Adası'na silahlı saldırı düzenlendi

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI'NDAN YORGUN MERMİ AÇIKLAMASI

Galatasaray Adası'na düzenlenen silahlı saldırı hakkında Beşiktaş Kaymakamlığı yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"03.09.2022 Cumartesi günü saat 09.30 sıralarında İlçemiz Kuruçeşme Mahallesi Muallim Naci Caddesi Galatasaray Adasının cam korkuluklarına isabet olduğu isabet olduğu ihbarının bildirilmesi üzerine emniyet müdürlüğümüzce gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Yapılan araştırmalar ve tanık beyanları doğrultusunda; Yorgun mermi olduğu düşünülen mermi ile camın dış kısmına gelen isabet sonucu camda deforme olduğu tespit edilmiştir. Konuyla ilgili emniyet müdürlüğümüzce gerekli adli ve idari tahkikata başlanmış olup, çalışmalar hassasiyetle yürütülmektedir. Söz konusu olayı şiddetle kınıyor, Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

TFF'ye yapılan silahlı saldırı sonrası bu sefer de Galatasaray Adası'na silahlı saldırı düzenlendi - Resim : 2

Sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

2 Eylül 2022 tarihinde, Galatasaray Adası’nın hizmete kapalı olduğu gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş edilmesi sonucunda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamakla birlikte, havuz kenarındaki cam korkulukta maddi hasar meydana gelmiştir.

3 Eylül 2022 Cumartesi sabahı Galatasaray Adası’na gelen personelimizin hasarı fark etmesi neticesinde kulübümüz ivedilikle konu ile ilgili suç duyurusunda bulunmuştur.  

Galatasaray Spor Kulübü olarak bu olayın faillerinin bulunması noktasında güvenlik birimlerimize güvenmekle birlikte, sonuna kadar konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. 

Bu vesileyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Tesisleri’ne yapılan saldırıyı tekrar şiddetle kınıyor ve bu tür olayların artık son bulmasını diliyoruz. Asli görevi kamuoyunu doğru bilgilendirmek olan basının, bu tip hassas konularda yayıncılık ilkelerine uymasını ve provokasyona yol açacak haberlerden kaçınmasını önemle tavsiye ediyoruz.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin