TFF'ye son dakika başvurusu: İki takım gelecek sezon ligde mücadele etmeyecek

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor, TFF'ye gelecek sezon için ligden çekilme talebinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
TFF'ye son dakika başvurusu: İki takım gelecek sezon ligde mücadele etmeyecek

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve ülkemizi derinden sarsan deprem felaketleri, hiç şüphesiz futbol takımlarımızı da önemli ölçüde etkilemişti.

Bu kapsamda Süper Lig'den Hatayspor ve Gaziantep FK, TFF 1. Lig'den Adanaspor ve Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig'den Adıyaman FK ve Diyarbekirspor, TFF 3. Lig'den Kahramanmaraşspor, Malatya Arguvanspor ve Osmaniyespor çekilmiş, BAL’dan ise Kahramanmaraş İstiklalspor ve Adana FK gruplarında lider oldukları için 3. Lig'e yükseltilmişlerdi.

Depremi en derinden yaşayan iki şehrin takımı Yeni Malatyaspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor'un ise yapmış oldukları başvurular neticesinde bu yıl da tüm haklarının bir sonraki sezona kalacak şekilde gerekli başvuruları yaptıkları öğrenildi.

TFF KABUL EDECEK

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile 3. Lig'in yeni ekibi Kahramanmaraş İstiklalspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gelecek sezon için hem fiziki hem insani şartların zorluğundan dolayı 2023-2024 sezonu içinde ligden çekilme başvurularını gerçekleştirdi. TFF'nin ise bu iki takımın başvurusuna olumlu yönde cevap vereceği ve kararın bu sezon da oynamaması yönünde olacağı öğrenildi.

Ajansspor

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin