TFF 1. Lig ekibinde oynarken emekli olmuştu! Özer Hurmacı futbola geri dönüyor işte oynayacağı takım

Almanya'da futbola başlayan Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da bir dönem forma giyen Özer Hurmacı yeşil sahalara geri dönüyor. TFF 1. Lig ekibinde oynarken emekli olduğunu açıklayan 35 yaşındaki Özer Hurmacı'nın forma giyeceği yeni takım açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
TFF 1. Lig ekibinde oynarken emekli olmuştu! Özer Hurmacı futbola geri dönüyor işte oynayacağı takım

2020-2021 sezonunu sonunda Bursaspor forması giyerken kadrodışı bırakılan ünlü futbolcu Özer Hurmacı futbola geri dönüyor.

Kariyerine Almanya'da başlayan ve aralarında Fenerbahçe, Trabzonspor gibi kulüplerde de forma giyen Özer Hurmacı geçtiğimiz aylarda emeklilik kararı almıştı. Son olarak TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'un formasını terletikten sonra Mart 2022'de emekli olma kararı veren Özer Hurmacı yeşil sahalara geri dönüyor.

VEDA MESAJI YAYIMLAMIŞTI

Skorer.com'da yer alan habere göre 35 yaşındaki eski futbolcu, kariyerinin son iki yılında oynadığı yeşil-beyazlı formayla yeniden sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Hurmacı, Bursaspor formasıyla 45 maça çıkmış ve 6 gol, 4 asistlik performans göstermişti. Özer Hurmacı yeşil beyazlı takıma veda mesajında, "Her şey için teşekkürler büyük Bursaspor taraftarı. İki sezon boyunca yeşil-beyazlı formayı terletmek büyük bir gururdu" ifadelerine yer vermişti.

KULÜP BAŞKANI AÇIKLADI 

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunurken eski oyuncuları Özer Hurmacı'nın tekrardan futbola dönmesi için gereki çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

bursaspordabugun haberine göre, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, yeni sezon yapılanması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Banaz, ''Futbolu Bursaspor da sonlandırdığı için tekrar forma giyme şansı var. Teknik heyet gerekli araştırmaları yapıyor. O da forma giyebilir. Ağustos'ta şehir dışı kampı da olacak. Orada hazırlık maçları da olacak. Teknik ekibimiz ihtiyaç duyarsa Özer Hurmacı ile ilgili gerekli çalışmaları sürdürecek.'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin