Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Tetikçinin Oğlu dizisi uyarlama mı? İşte Tetikçinin Oğlu konusu ve oyuncuları!

Tetikçinin Oğlu dizisi ilk bölümüyle 11 Nisan akşamında FOX TV ekranlarında olacak. Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Timuçin Esen gibi yıldız isimlerin bulunacağı Tetikçinin Oğlu dizisi hakkında detaylar seyircilerin gündeminde yer alıyor. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu dizisi uyarlama mı? İşte Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ve oyuncuları!

Google Haberlere Abone ol
Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Tetikçinin Oğlu dizisi uyarlama mı? İşte Tetikçinin Oğlu konusu ve oyuncuları!

Tetikçinin Oğlu dizisi için geri sayım başladı. Dram, aksiyon türündeki Tetikçinin Oğlu dizisi 11 Nisan saat 20.00'da FOX ekranlarında yayınlanacak. İlk bölüm fragmanıyla dikkat çeken Tetikçinin Oğlu dizisinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek üstleniyor. Dizinin çekimleri Bodrum'da gerçekleştiriliyor. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu dizisi uyarlama mı? İşte Tetikçinin Oğlu konusu ve oyuncuları!

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİ UYARLAMA MI?

Tetikçinin Oğlu dizisi herhangi bir kitap veya diziden uyarlama değil. Orijinal konusu olan Tetikçinin Oğlu dizisinin senaryosu Gökhan Horzum tarafından yazılıyor.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hekimoğlu dizisindeki Ateş Hekimoğlu rolüyle beğeni toplayan Timuçin Esen, Tetikçinin Oğlu dizisinde Korkmaz rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Arka Sokaklar dizisindeki Mesut Komiser rolüyle akıllara kazınan Şevket Çoruh ise İskender Karayurt rolüne hayat verecek.

İskender’in oğlu bir kaza sonucu hayatını kaybeder. Bu kazadan suçlanan kişi ise, Korkmaz'ın 22 sene önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu Metin'dir. Biri oğlu öldüğü için, biri de oğlu ölmesin diye karşı karşıya gelen iki dostun vereceği savaş Tetikçinin Oğlu dizisiyle ekranlara gelecek. 

TETİKÇİNİN OĞLU OYUNCULARI KİMLER?

Şevket Çoruh - İskender Karayurt (İsko), Korkmaz'ın arkadaşı.
Timuçin Esen - Korkmaz, İskender'in tetikçisi.
Genco Özak - Metin Şengül
Sezin Akbaşoğulları - Huri Malik
Serhat Kılıç - Esat Uncular
Bahar Şahin - Sibel Kayahan
Esra Kızıldoğan - Nursel
Kaya Akkaya - Sarp
Baran Can Eraslan - Yunus Geçkin

Konuk oyuncular;

Hilmi Cem İntepe - Yiğit
Nükhet Duru - Ayla
Aybike Turan - Kiraz

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin