Tete geldi, Nicolo Zaniolo Galatasaray'a veda etti. Dev bonservis bedeli! İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı

Son şampiyon Galatasaray transfer yarışında bir kez daha ezeli rakibi Fenerbahçe'ye çalım attı ve Tete'yi renklerine bağladı. Bu kanat transferiyle birlikte Nicolo Zaniolo'nun, Juventus'a transferi kesinleşti.

Google Haberlere Abone ol
Tete geldi, Nicolo Zaniolo Galatasaray'a veda etti. Dev bonservis bedeli! İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı Tete, Galatasaray ile dört yıllık anlaşmaya vardı.

Kanat transferinde yine ezeli rakibine büyük bir çalım atan Galatasaray, Tete'ye 3.5 milyon Euro imza parası ve 2.8 milyon Euro yıllık ücret ödeyecek.

FENERBAHÇE TRANSFERDEN VAZGEÇTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe dün akşam saatlerinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Tete'nin transferinden vazgeçildiğini şu cümlelerle ifade etmişti:

''Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir.

Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir.

Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.''

TETE GELDİ, ZANIOLO VEDA ETTİ

Tete'nin transferiyle birlikte Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılması neredeyse kesinleşti. Nicolo Zaniolo, Suudi Arabistan astronomik maaş teklifleri alsa da İtalyan yıldız tam 30 milyon Euro'ya Juventus'a transfer olacak.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray formasıyla 12 maçta 5 kez gol sevinci yaşarken 1 asist yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin