Teşkilat tüm kategorilerde zirvede!

TRT 1’in, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi ‘Teşkilat’, dün akşam (9 Mayıs Pazar) yayınlanan onuncu bölümüyle yine pazar gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat tüm kategorilerde zirvede!

Teşkilat, Total’de 11,39 izlenme oranı, AB’de 12,42 izlenme oranı, ABC1’de ise 13,28 izlenme oranıyla tüm kategorilerde birinci olarak reytinglerin zirvesinde yer aldı ve milyonları ekran başına kilitledi. Dizi #TakımRuhu etiketiyle sosyal medyada da geceye damgasını vurdu.

EKİP KASIM’I SORGULADI KRİTİK BİLGİLERE ULAŞTI

Suriye’de Jandarma Özel Harekat’a yapılan saldırının arkasında Fadi’nin olduğu tespit edildi. Bölgeye hava savunma sistemi KORAL’ın gönderilmesi kararlaştırıldı. Ekip sorguya aldıkları Kasım’dan Fadi hakkında bilgiler alırken, Fadi’nin muhasebe işlerini üstlenen Beşir’in Suriye’de olacağı öğrendi.

ÇÖL ARSLANI OPERASYONU BAŞLADI

Fadi’nin ele geçirilmesi için düzenlenecek koordine operasyona ‘Çöl Arslanı’ adı verildi. Ekip hazırlıklarını yapıp Beşir üzerinden Fadi’ye ulaşmak için Suriye’ye gitti ve Türk üssündeki cenaze törenine katılarak şehitlerin intikamının alınması için and içti.

FADİ’NİN MUHASEBECİSİ BEŞİR TAKİBE ALINDI

Diğer yanda Ceren, operasyonla ilgili kritik bilgileri öğrenmek için harekete geçti ve lojistiği sağlamakla görevli mühendisin peşine düştü. Ekip, havalimanında Beşir’i dinlemeye aldı. Beşir’in kaldığı otele farklı kimliklerle yerleşen kahramanlarımız, Beşir’in kumar zaafını kullanarak Fadi’ye ulaşmayı planladı.

JANDARMA ÖZEL HAREKAT, SERDAR VE HAKKI’YI KURTARDI

Beşir’i takip ederek Fadi’yi bulan ekip, Türk üssüne planlanan saldırıdan haberdar oldu. Serdar ve Hakkı daha fazla istihbarat elde etmek için toplantı mekanında kalırken, Zehra ve Pınar ise Fadi’nin peşine takıldı. Serdar ve Hakkı, kimliklerinin açığa çıkmasıyla çatışmanın ortasında kaldı. Tam her şey bitti derken Jandama Özel Harekat birliğinin yetişmesi ile Serdar ve Hakkı kurtulmayı başardı. Zehra ve Pınar ise Fadi’nin planını son anda bozup SİHA’lar vasıtasıyla saldırının önüne geçti.

CEREN, EBRU’NUN GÜVENİNİ KAZANDI

Diğer yanda Ceren, Ebru’yu takip edildiğine inandırarak güvenini kazandı. Ebru, kazayla ilgili şüphelerini Ceren’le paylaşırken, Ceren Ebru’nun bilgisayarında kritik bilgilere ulaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin