Teşkilat dizisine katılan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli?

Teşkilat dizisinin kadrosuna katılan Gürkan Uygun, izleyiciler tarafından merak edildi. Son olarak koronavirüse yakalanan Uygun, sağlık durumu ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Sevilen dizi Teşkilat ile yeni sezona güçlü bir giriş yapan Uygun, hayranları tarafından merak edildi. Teşkilat dizisinde Yıldırım karakterine hayat veren Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat dizisine katılan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli?

Teşkilat dizisi kadrosuna Yıldırım karakteri ile katılan Gürkan Uygun, izleyiciler tarafından merak edildi. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, yeni sezona Gürkan Uygun ile sağlam bir giriş yaptı. Peki, Teşkilat dizisinde Yıldırım karakterine hayat veren Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli?

GÜRKAN UYGUN KİMDİR?

Teşkilat dizisine katılan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli?

Aslen Gürcü Asıllı olan Gürkan Uygun, İzmit'te 27 Mayıs 1974 tarihinde dünyaya geldi.

Lise yıllarında tiyatro ile tanışan ve 1990 yılında amatör tiyatroya başlayan Uygun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Dormen Tiyatrosu'nda eğitim alan başarılı oyuncu, 1994 senesinde televizyon dizilerinde rol almaya başladı.

Teşkilat dizisine katılan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

Daha sonra “Tatlı Kaçıklar”, “Böyle mi Olacaktı”, “Yedi Numara”, “Deli Yürek”, “Şapkadan Babam Çıktı” adlı dizilerde rol alan Uyun, “Kurtlar Vadisi” serisinde Memati Baş karakterini canlandırdı ve bu rolüyle kitlelerce tanınır hale geldi.

Teşkilat dizisine katılan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Mimar Sinan karakterini canlandıran Uygun, 2013 - 2015 tarihleri arasında yayınlanan “Kaçak” dizisinde Serhat Hakeri karakterine hayat verdi.

2018 - 2020 yılları arasında “Payitaht: Abdülhamid” dizisinde Halil Halit Bey karakterini canlandıran başarılı isim, 2020'de yayınlanmaya başlayan “Uyanış: Büyük Selçuklu” isimli dizide Hasan Sabbah'ı canlandırdı.

Teşkilat dizisine katılan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Gürkan Uygun, şimdilerde TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan “Teşkilat” isimli dizide Yıldırım karakterine hayat vermektedir.

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almaktadır. Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin