Teşkilat dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan flaş transfer

Çağlar Ertuğrul'un veda ettiği Teşkilat dizisine katılacak yeni oyuncular merak konusuydu. Tims&B imzalı projeye çok özel bir isim katılıyor. Sürpriz bir kararlar geçen yıl sezon başında final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı, TRT 1'in Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan flaş transfer

Teşkilat dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor. TRT’nin pazar akşamlarına damgasını vuran dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul Ertuğrul’un ayrılığın ardından kadroya yeni oyuncuların katılacağı gündeme gelmişti.

İki sezon Ankara’da çekilen dizi 3. sezonunda İstanbul’a taşınıyor. Usta senarist Ethem Özışık’ın kaleme aldığı diziyi Burak Arlıer ile Gül Sarılaltın yönetecek.

Tims&B imzalı projeye çok özel bir isim katılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Alparslan’ı Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat dizisiyle imza aşamasında. Yıldırımer, atv’de ekrana gelen son olarak 'Adı Sevgi' dizisinde başrol oynamıştı.

1982 doğumlu olan Yıldırımer konservatuvar eğitimi aldı. Başarılı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanan 'Hatırla Sevgili' dizisinde yaşamıştı.

Teşkilat dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan flaş transfer

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin